Mystery Shopper Опубліковано: 5 лютого 2015 Опубліковано: 5 лютого 2015 заказал мешок)) до пятницы цена старая, потом дорожает а где заказал? в личку пожалуйста
Realization Опубліковано: 6 лютого 2015 Опубліковано: 6 лютого 2015 а где заказал? в личку пожалуйста скинул,только на 1 странице есть инфа,куда звонить)) Показать попробовал,добавил ложечку какао,ваще отлично пьется, кто с молоком дружит тому вообще будет легко!! Меня просто воротит от молочного вкуса всегда,не пью молоко
appetit Опубліковано: 8 лютого 2015 Опубліковано: 8 лютого 2015 фирма какая-то стремная, 3 дня назад позвонил по телефонам на сайте , сказали, что цена уточняется и сейчас заказ сделать нельзя( я в разочаровании прошерстил гугл и нашел аналог по приемлемой цене, да еще и в розницу.
smilegamer Опубліковано: 8 лютого 2015 Опубліковано: 8 лютого 2015 фирма какая-то стремная, 3 дня назад позвонил по телефонам на сайте , сказали, что цена уточняется и сейчас заказ сделать нельзя( я в разочаровании прошерстил гугл и нашел аналог по приемлемой цене, да еще и в розницу. Так скажи, может мы дураки такие, зря фуфло жрем ?)
птицелов Опубліковано: 8 лютого 2015 Опубліковано: 8 лютого 2015 Так скажи, может мы дураки такие, зря фуфло жрем ?) конечно жрете))вон полный инет дешевого ксб по суперцене))))))один ВК чего стоит)))
fes_great Опубліковано: 8 лютого 2015 Опубліковано: 8 лютого 2015 фирма какая-то стремная, 3 дня назад позвонил по телефонам на сайте , сказали, что цена уточняется и сейчас заказ сделать нельзя( я в разочаровании прошерстил гугл и нашел аналог по приемлемой цене, да еще и в розницу. А можна детальніше, бо вже набридло чути - ціни змінилися, ціни змінилися...
птицелов Опубліковано: 8 лютого 2015 Опубліковано: 8 лютого 2015 А можна детальніше, бо вже набридло чути - ціни змінилися, ціни змінилися... як це набридло?все на курсе доллара завязано для вас это новость?
fes_great Опубліковано: 8 лютого 2015 Опубліковано: 8 лютого 2015 як це набридло?все на курсе доллара завязано для вас это новость? Звісно ні.. Просто я не думаю, що це має так різко впливати.. + що коли це виробництво України, все по цінам України 100%.. А тільки долар стрибнув і ціни відразу Значно підвищились.. Це лише говорить про жадність Українського народу.. Про те, що люди гоняться лише за наживою, а не задоволенням потреб.. :bg:
птицелов Опубліковано: 8 лютого 2015 Опубліковано: 8 лютого 2015 Звісно ні.. Просто я не думаю, що це має так різко впливати.. + що коли це виробництво України, все по цінам України 100%.. А тільки долар стрибнув і ціни відразу Значно підвищились.. Це лише говорить про жадність Українського народу.. Про те, що люди гоняться лише за наживою, а не задоволенням потреб.. :bg: ох как вы загнули про народ то(((
appetit Опубліковано: 8 лютого 2015 Опубліковано: 8 лютого 2015 А можна детальніше, бо вже набридло чути - ціни змінилися, ціни змінилися... Украинский производитель спортивного питания PG Nutrition, я заказал на пробу 1 кг за 190 грн. Вчера уже забрал на новой почте, очень хороший на вкус, да и варится хорошо. Если нужно, могу ссылку скинуть
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз