Ред Шухарт Опубліковано: 3 грудня 2014 Опубліковано: 3 грудня 2014 Объясните мне, профану, что такое ДК? :ar:
Outlawif Опубліковано: 3 грудня 2014 Автор Опубліковано: 3 грудня 2014 Все, голосвание закрыто. С убедительным преимуществом побеждает Тарас Ф. Жду координаты в личку )
Тарас Ф. Опубліковано: 3 грудня 2014 Опубліковано: 3 грудня 2014 Все, голосвание закрыто. С убедительным преимуществом побеждает Тарас Ф. Жду координаты в личку ) Координати скинув. Дякую форумчанам, які мене підтримали. Реально не очікував перемогти в такій номінації. Приємно вражений.
Outlawif Опубліковано: 3 грудня 2014 Автор Опубліковано: 3 грудня 2014 Я писал. Баночка Амино Х ) ЗЫ Сам голосовал за тебя, как за самого тяжелого участника, с самой тяжелой штангой )
Тарас Ф. Опубліковано: 3 грудня 2014 Опубліковано: 3 грудня 2014 Я писал. Баночка Амино Х ) ЗЫ Сам голосовал за тебя, как за самого тяжелого участника, с самой тяжелой штангой ) Ага, вже прочитав в першому повідомленні. Неуважно спочатку читав. Дякую.
Gal Опубліковано: 3 грудня 2014 Опубліковано: 3 грудня 2014 Координати скинув. Дякую форумчанам, які мене підтримали. Реально не очікував перемогти в такій номінації. Приємно вражений. Вітаю :az:
XXR XXX Опубліковано: 4 грудня 2014 Опубліковано: 4 грудня 2014 в обще можно делать такой ежегодный марафон в честь окончания года
MawkyZaJI9wky Опубліковано: 4 грудня 2014 Опубліковано: 4 грудня 2014 ништяки получены :smoke: Показать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз