andreyyy Опубліковано: 18 квітня 2016 Опубліковано: 18 квітня 2016 кстате я щас метилтест ем РС по писят в день,сколько моль должен анализ показать?) Я не знаю, что должен показывать метилтест Но откровенную лажу по анализам видно. Грин Лайн тому пример
XXR XXX Опубліковано: 18 квітня 2016 Опубліковано: 18 квітня 2016 Я не знаю, что должен показывать метилтест Но откровенную лажу по анализам видно. Грин Лайн тому пример ))) я его и ставить не стал
wolf Опубліковано: 1 травня 2016 Опубліковано: 1 травня 2016 во, это уже более серьезный подход) нужно было так начинать
Faust Опубліковано: 2 травня 2016 Опубліковано: 2 травня 2016 дизайн упаковки, как будто во флаконах мёд налито :)
col34 Опубліковано: 2 травня 2016 Опубліковано: 2 травня 2016 дизайн упаковки, как будто во флаконах мёд налито :) це якісь не правильні фірми.і вони роблять не правильний мед) Віні Пух
OlegRO Опубліковано: 2 травня 2016 Опубліковано: 2 травня 2016 когда правильным мёд в организме низкий, то
XXR XXX Опубліковано: 2 травня 2016 Опубліковано: 2 травня 2016 це якісь не правильні бджоли.і вони роблять не правильний мед) В.Ющенко) :ag:
karlito78 Опубліковано: 3 травня 2016 Опубліковано: 3 травня 2016 дизайн упаковки, как будто во флаконах мёд налито :) то они Бии фарм тролят)
Topol M Опубліковано: 9 травня 2016 Опубліковано: 9 травня 2016 Всем привет! Кто пробовал мастерон ихний и стан (таб) ?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз