stalker Опубликовано 17 февраля, 2015 Опубликовано 17 февраля, 2015 я видел уже и оксану в инжектах и болд в таболетках магия есть :zhet: шерлок холмс))
stalker Опубликовано 17 февраля, 2015 Опубликовано 17 февраля, 2015 Я перед тим як вколоти цю бадягу поставив 100 пропіка вермоджі за пару днів до. Плюс метахою закидуватись почав. Веркин теж трішки побалював, але то фігня. Була сонливість деяка спочатку. Можливо це те про що ти сказав. Але щоб так аж що відчуваєш себе реально хворим, і ще й так інжект болить. Такого не було. Походу реально діло в маслі. Підозрюю що відправиться воно в сміття. это из-за пирогентности розтвора розтвор может и стерильный но пирогенный куча мертвых микробов что вызывают такую реакцию организма основная проблемма мелких андеров
wolf Опубликовано 17 февраля, 2015 Опубликовано 17 февраля, 2015 шерлок холмс)) угу, кстати Саня знает чья то бадяга)))
stalker Опубликовано 17 февраля, 2015 Опубликовано 17 февраля, 2015 угу, кстати Саня знает чья то бадяга))) я ж говорю шерлок)
OlegRO Опубликовано 17 февраля, 2015 Опубликовано 17 февраля, 2015 но пирогенный куча мертвых микробов как-то не радует http://medbiol.ru/medbiol/har/0048a75a.htm
stalker Опубликовано 17 февраля, 2015 Опубликовано 17 февраля, 2015 как-то не радует http://medbiol.ru/medbiol/har/0048a75a.htm само собой не радует я про это дофига чита в свое время я ставил тогда сфт и меня так все время трухало но много еще от имунитета зависит
Outlawif Опубликовано 17 февраля, 2015 Опубликовано 17 февраля, 2015 Так а чего может быть радостного в лихорадке и прочих спецэффектах, которые мешают тренироваться, да и не только... Надо менять препарат, чего думать-то.
Tristan Опубликовано 19 февраля, 2015 Опубликовано 19 февраля, 2015 Підіб'ємо підсумки: Інжек суста було зроблено 16-го числа в понеділок, близько 22-ї години. Пішло добре, нічого не відчув. Зранку прокинувся вже з болем, але терпимим, це звична справа. Але вже на роботі помітив що біль лише посилився, з'явилась сильна слабкість, ломота в тілі та сонливість. Прийняв німід дорогою додому. Біль трохи зменшився. Дома вирубило - те й робив що спав і так з годин 18-ти до ранку. Наступного дня теж цілий день слабкість і озноб, болить укол тільки при ходьбі або якщо лягти на укол. Сьогодні стан краще ніж учора але слабкість і озноб лишились. Ось так почалось і відразу завершилось моє знайомство з сустом редстаровським) Більше я цю шнягу не поставлю. Вибило з колії вже як 3-й день.)) Тепер питання по пропіку відкрите. Маю підозру що тут чекає така ж хрінь. Так от чув що можна змішати різні препи. Наприклад наш аптечний тест фармак 50. І цього пів куба, якраз буде 100. Суста ставив 2 куба. То ж маю надію що якщо проп така ж шняга - то це проявиться в 4 рази менше. Якщо пару таких маніпуляцій завершиться нормально - тоді можна спробувати чисто редстаровський. Можливо до того часу резистентність з'явиться. Хз. Питання до тих хто змішував різні препи. Піде такий варіант? Основи ж таки різні в цих двох ефірах.
Витязь Опубликовано 19 февраля, 2015 Опубликовано 19 февраля, 2015 ...... Піде такий варіант? Основи ж таки різні в цих двох ефірах. Гловне щоб у обох препаратів була масляна основа (або водна), не можно змішувати препарати на водній і масляній основі одночасно. Ось питання яким саме маслом розчинували той чи інший препарат, то це інше питання, але я вважаю, що якщо масла й різні, то вони вони при змішуванні не "посваряться".
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти