palyanucya Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 а мене лічно напрягає, коли хтось шось піднімає, і начинаються соплі, воплі стони, крики...аж сам сбиваєшся з ритму... привикай мужик, привикай! це тренажерний зал де займаються спортом справжні мужики, ане шахматний зал, де має панувати тишина і спокій!
Vladik Опубліковано: 25 грудня 2008 Опубліковано: 25 грудня 2008 привикай мужик, привикай! це тренажерний зал де займаються спортом справжні мужики, ане шахматний зал, де має панувати тишина і спокій! Ага... :D А как насчет незензурных выражений? Есть такое?
SHOTA Опубліковано: 25 грудня 2008 Опубліковано: 25 грудня 2008 Ага... :D А как насчет незензурных выражений? Есть такое? например?
Vladik Опубліковано: 25 грудня 2008 Опубліковано: 25 грудня 2008 например? Ну я когда большой вес в беру, так снимая со стоек, произношу "б... " :blush: :D но не громко, а есть у нас товарищи что матерятся в полный голос, типа "су...а, не пошло!"... и т.д....
Schranz Опубліковано: 25 грудня 2008 Опубліковано: 25 грудня 2008 та я сам матерюсь....только тихо, что-б кроме подстрахуя никто не услыхал...
SHOTA Опубліковано: 25 грудня 2008 Опубліковано: 25 грудня 2008 та я сам матерюсь....только тихо, что-б кроме подстрахуя никто не услыхал... Яообще не люблю материться.
Schranz Опубліковано: 26 грудня 2008 Опубліковано: 26 грудня 2008 (змінено) ну я тоже не люблю...просто жесткое, тяжелое слово иногда очень помогает в результате)), мне так кажеться... P.S. я имею ввиду о ББ Змінено 26 грудня 2008 користувачем Schranz
palyanucya Опубліковано: 26 грудня 2008 Опубліковано: 26 грудня 2008 Ну я когда большой вес в беру, так снимая со стоек, произношу "б... " :blush: :D но не громко, а есть у нас товарищи что матерятся в полный голос, типа "су...а, не пошло!"... и т.д.... небачу в цьому нічого корисно і прикольного!!! це такаж залежність як куріння й випивка! це слабкість!
Vladik Опубліковано: 26 грудня 2008 Опубліковано: 26 грудня 2008 https://fatalenergy.com.ru/power/index.php?newsid=1210697481 Про подтягивания. Там и програмка есть для увеличения числа повторов.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз