palyanucya Опубліковано: 23 грудня 2008 Опубліковано: 23 грудня 2008 Як ви до цього всього відноситеся? Я наприклад літом постійно обливаюся холодною водою і почуваю себе на всі 100% чудолво. але мене вистачає десь до початку осені, ну максимум до жовтня місяця, а далі не вистачає сили волі. :blush: Ділимося думками на рахунок закалки і т.д. Хто мав які досвіди з цим?
Евгений Опубліковано: 23 грудня 2008 Опубліковано: 23 грудня 2008 таким не страдаю)))) :D полезно наверно)
palyanucya Опубліковано: 23 грудня 2008 Автор Опубліковано: 23 грудня 2008 таким не страдаю)))) :D полезно наверно) а хіба не корисно мати хороше здоров"я? і небоятися що десь простудишся. немучає кашель, насмарк, грип... а це в свою міру незаважає проводити нормальні інтенсивні тренування!!! :)
Admin Опубліковано: 23 грудня 2008 Опубліковано: 23 грудня 2008 Уже второй год, каждое утро принимаю контрастный душ.
palyanucya Опубліковано: 23 грудня 2008 Автор Опубліковано: 23 грудня 2008 Уже второй год, каждое утро принимаю контрастный душ. я також контрастний душ приймаю. але взяти відро холоднющої води, прямо з колодязя і на себе його! :D це зовсім їнша річ :rolleyes: думаю що ті хто хоч раз обливався мене розуміють.. :)
Admin Опубліковано: 23 грудня 2008 Опубліковано: 23 грудня 2008 С точки зрения закалки, ведро води на себя без предварительного разогрева - не правильно. Ну каждому свое.
palyanucya Опубліковано: 23 грудня 2008 Автор Опубліковано: 23 грудня 2008 С точки зрения закалки, ведро води на себя без предварительного разогрева - не правильно. Ну каждому свое. та зрозуміло що невідразу :) спочатку воду потрібно підігрівати. з кожним днем все меньше підігрівати і потім виходиш на звичайне холодну воду прямо з колодязя, крана, як у кого виходить. але відчуття просто супер! B)
Vladik Опубліковано: 23 грудня 2008 Опубліковано: 23 грудня 2008 Як ви до цього всього відноситеся? Я наприклад літом постійно обливаюся холодною водою і почуваю себе на всі 100% чудолво. але мене вистачає десь до початку осені, ну максимум до жовтня місяця, а далі не вистачає сили волі. :blush: Ділимося думками на рахунок закалки і т.д. Хто мав які досвіди з цим? Летом я б вообще в холодильник залез и дверь за собой заварил... :D Но обливания... гм... как на меня это-дополнительный стресс для организма, а он, бедолага, и с тем что есть еле справляется, потому не употребляю. <_<
Liberty Опубліковано: 23 грудня 2008 Опубліковано: 23 грудня 2008 Як ви до цього всього відноситеся? Я наприклад літом постійно обливаюся холодною водою і почуваю себе на всі 100% чудолво. але мене вистачає десь до початку осені, ну максимум до жовтня місяця, а далі не вистачає сили волі. :blush: В мене аналогічна ситуація, тоже начиав обливатися холодною водою, а потім десь раз пропустив другий і закинув цю справу.
palyanucya Опубліковано: 23 грудня 2008 Автор Опубліковано: 23 грудня 2008 В мене аналогічна ситуація, тоже начиав обливатися холодною водою, а потім десь раз пропустив другий і закинув цю справу. ага! особливо коли осінню цей разок други обливання пропустиш, а потім такий в плавкав виходиш на двір тебе холодним осіннім вітром обдуло і ти з очами на лобі вертаєшня назад в будинок і думаєш ну його. от як би цей бар"єр перебороти і булоби все класно! :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз