Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Як ви до цього всього відноситеся?

Я наприклад літом постійно обливаюся холодною водою і почуваю себе на всі 100% чудолво. але мене вистачає десь до початку осені, ну максимум до жовтня місяця, а далі не вистачає сили волі. :blush:

Ділимося думками на рахунок закалки і т.д. Хто мав які досвіди з цим?

Опубликовано
таким не страдаю)))) :D

полезно наверно)

а хіба не корисно мати хороше здоров"я? і небоятися що десь простудишся. немучає кашель, насмарк, грип... а це в свою міру незаважає проводити нормальні інтенсивні тренування!!! :)

Опубликовано

Уже второй год, каждое утро принимаю контрастный душ.

Опубликовано
Уже второй год, каждое утро принимаю контрастный душ.

я також контрастний душ приймаю. але взяти відро холоднющої води, прямо з колодязя і на себе його! :D це зовсім їнша річ :rolleyes:

думаю що ті хто хоч раз обливався мене розуміють.. :)

Опубликовано

С точки зрения закалки, ведро води на себя без предварительного разогрева - не правильно. Ну каждому свое.

Опубликовано
С точки зрения закалки, ведро води на себя без предварительного разогрева - не правильно. Ну каждому свое.

та зрозуміло що невідразу :)

спочатку воду потрібно підігрівати. з кожним днем все меньше підігрівати і потім виходиш на звичайне холодну воду прямо з колодязя, крана, як у кого виходить. але відчуття просто супер! B)

Опубликовано

Я наприклад літом постійно обливаюся холодною водою і почуваю себе на всі 100% чудолво. але мене вистачає десь до початку осені, ну максимум до жовтня місяця, а далі не вистачає сили волі. :blush:

Ділимося думками на рахунок закалки і т.д. Хто мав які досвіди з цим?

Летом я б вообще в холодильник залез и дверь за собой заварил... :D Но обливания... гм... как на меня это-дополнительный стресс для организма, а он, бедолага, и с тем что есть еле справляется, потому не употребляю. <_<

Опубликовано

В мене аналогічна ситуація, тоже начиав обливатися холодною водою, а потім десь раз пропустив другий і закинув цю справу.

Опубликовано
В мене аналогічна ситуація, тоже начиав обливатися холодною водою, а потім десь раз пропустив другий і закинув цю справу.

ага! особливо коли осінню цей разок други обливання пропустиш, а потім такий в плавкав виходиш на двір тебе холодним осіннім вітром обдуло і ти з очами на лобі вертаєшня назад в будинок і думаєш ну його. от як би цей бар"єр перебороти і булоби все класно! :)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...