palyanucya Опубликовано 23 декабря, 2008 Опубликовано 23 декабря, 2008 Як ви до цього всього відноситеся? Я наприклад літом постійно обливаюся холодною водою і почуваю себе на всі 100% чудолво. але мене вистачає десь до початку осені, ну максимум до жовтня місяця, а далі не вистачає сили волі. :blush: Ділимося думками на рахунок закалки і т.д. Хто мав які досвіди з цим?
Евгений Опубликовано 23 декабря, 2008 Опубликовано 23 декабря, 2008 таким не страдаю)))) :D полезно наверно)
palyanucya Опубликовано 23 декабря, 2008 Автор Опубликовано 23 декабря, 2008 таким не страдаю)))) :D полезно наверно) а хіба не корисно мати хороше здоров"я? і небоятися що десь простудишся. немучає кашель, насмарк, грип... а це в свою міру незаважає проводити нормальні інтенсивні тренування!!! :)
Admin Опубликовано 23 декабря, 2008 Опубликовано 23 декабря, 2008 Уже второй год, каждое утро принимаю контрастный душ.
palyanucya Опубликовано 23 декабря, 2008 Автор Опубликовано 23 декабря, 2008 Уже второй год, каждое утро принимаю контрастный душ. я також контрастний душ приймаю. але взяти відро холоднющої води, прямо з колодязя і на себе його! :D це зовсім їнша річ :rolleyes: думаю що ті хто хоч раз обливався мене розуміють.. :)
Admin Опубликовано 23 декабря, 2008 Опубликовано 23 декабря, 2008 С точки зрения закалки, ведро води на себя без предварительного разогрева - не правильно. Ну каждому свое.
palyanucya Опубликовано 23 декабря, 2008 Автор Опубликовано 23 декабря, 2008 С точки зрения закалки, ведро води на себя без предварительного разогрева - не правильно. Ну каждому свое. та зрозуміло що невідразу :) спочатку воду потрібно підігрівати. з кожним днем все меньше підігрівати і потім виходиш на звичайне холодну воду прямо з колодязя, крана, як у кого виходить. але відчуття просто супер! B)
Vladik Опубликовано 23 декабря, 2008 Опубликовано 23 декабря, 2008 Як ви до цього всього відноситеся? Я наприклад літом постійно обливаюся холодною водою і почуваю себе на всі 100% чудолво. але мене вистачає десь до початку осені, ну максимум до жовтня місяця, а далі не вистачає сили волі. :blush: Ділимося думками на рахунок закалки і т.д. Хто мав які досвіди з цим? Летом я б вообще в холодильник залез и дверь за собой заварил... :D Но обливания... гм... как на меня это-дополнительный стресс для организма, а он, бедолага, и с тем что есть еле справляется, потому не употребляю. <_<
Liberty Опубликовано 23 декабря, 2008 Опубликовано 23 декабря, 2008 Як ви до цього всього відноситеся? Я наприклад літом постійно обливаюся холодною водою і почуваю себе на всі 100% чудолво. але мене вистачає десь до початку осені, ну максимум до жовтня місяця, а далі не вистачає сили волі. :blush: В мене аналогічна ситуація, тоже начиав обливатися холодною водою, а потім десь раз пропустив другий і закинув цю справу.
palyanucya Опубликовано 23 декабря, 2008 Автор Опубликовано 23 декабря, 2008 В мене аналогічна ситуація, тоже начиав обливатися холодною водою, а потім десь раз пропустив другий і закинув цю справу. ага! особливо коли осінню цей разок други обливання пропустиш, а потім такий в плавкав виходиш на двір тебе холодним осіннім вітром обдуло і ти з очами на лобі вертаєшня назад в будинок і думаєш ну його. от як би цей бар"єр перебороти і булоби все класно! :)
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти