Vladik Опубліковано: 23 грудня 2008 Опубліковано: 23 грудня 2008 И Сталоне такой же :) Ну Сталлоне мало что не украинец-родом с Одессы... :P
Schranz Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 Шварц канеш молодец, из бб вылезти в политику, не у всех ума хватает...но канеш рн переборщил с президентством... мож на очередную пересадку печени...тьфу-тьфу-тьфу...
Admin Опубліковано: 24 грудня 2008 Автор Опубліковано: 24 грудня 2008 Шварц канеш молодец, из бб вылезти в политику, не у всех ума хватает...но канеш рн переборщил с президентством... мож на очередную пересадку печени...тьфу-тьфу-тьфу... Почему переборщил? Я считаю, что человек всю свою жизнь должен к чему-то стремится!
Schranz Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 помоему он своей верхушки достиг.... мистер олимпия, кино-актер, губернатор...шо еще ему нужно в этой жызни...
palyanucya Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 помоему он своей верхушки достиг.... мистер олимпия, кино-актер, губернатор...шо еще ему нужно в этой жызни... керувати всім світом :D :P :D
Admin Опубліковано: 24 грудня 2008 Автор Опубліковано: 24 грудня 2008 помоему он своей верхушки достиг.... мистер олимпия, кино-актер, губернатор...шо еще ему нужно в этой жызни... Человек без цели - животное. Ты предлагаешь ему уйти на пенсию и ждать себе своего последнего часа? Арнольд Шварценеггер авантюрист, его интерес - азарт, каждое его новое достижение - это побуждение к чему-то новому, более сложному. Что ему нужно в жизни?? Играть свою роль! А она у него - харизматичный лидер. Если смотрел фильм "Качая железо", то Арнольд комментировал его и сказал такое: "Я хочу запомниться человечеству. Хочу стать великим, чтобы меня помнили веками, как помнят Исуса и Цезаря". Будучи президентом, он войдет в историю человечества. На его месте я бы сделал то же самое.
Schranz Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 помоему его и так везде знают... не молиться ж на него...
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 Особисто я фанатик Арнольда з дитинства. Коли я ще не розумів що таке бодибілдинг я цінував його як актора не пропускаючи жодного фільму з його участю. Після того, як я, по мірі свого розвитку, зрозумів чого Арнольд м'яко кажучи дещо більший за акторів з якими він знімався у кіно, я почав його поважати як професійного бодибілдера. Для мене була шоком новина коли Арнольд став губернатором штату. Саме після цього я зрозумів що ця людина зупинятися на досягнутому не збирається. Всім би стільки енергії! На рахунок президенства - хочу побажати йому удачі!
Schranz Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 так поздно уже....Барак Обама уже президент, так что пусть удовлетворяеться губернаторством
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз