col34 Опубликовано 17 августа, 2015 Опубликовано 17 августа, 2015 ще якщо в когось є непотрібний підсилювач то прийму в дар.
AT0N Опубликовано 18 августа, 2015 Опубликовано 18 августа, 2015 Ти не моя бабуся та забороняти мені щось в тебе немає ніяких прівелей. А чомуб просто не встановити АС одну на одну? При будівництві кросовера треба проводити розрахунки згідно формул, якщо його робити з довідника Стеля мало що гарного вийде. Також необхідно знати потужність підсилювача, який буде їх навантажувати, імпеданс самих АС тощо.
col34 Опубликовано 18 августа, 2015 Опубликовано 18 августа, 2015 Ти не моя бабуся та забороняти мені щось в тебе немає ніяких прівелей. А чомуб просто не встановити АС одну на одну? При будівництві кросовера треба проводити розрахунки згідно формул, якщо його робити з довідника Стеля мало що гарного вийде. Також необхідно знати потужність підсилювача, який буде їх навантажувати, імпеданс самих АС тощо. прикол в тому що мені не подобається звучання в зібраному варіанті 6 ас 2(довгих прямокутників) там іде головний динамік 10 гдш 34 а зверху нього пищалка пластиково залізна накручена. так коли я розібрав і вийняв це з ящика,то звучання набагато покращилось(як на мене) нормально стало чути високі і низькі частоти. а в зібраному варіанті просто як із бочки звук. скоріше за все залишу все в розібраному стані та не буду паритись. AT0N що скажеш: чи варто наклеїти нові підвіси на 10 гдш?(совдеповський паралон розвалився) з роботою 70 грн за штуку.
AT0N Опубликовано 18 августа, 2015 Опубликовано 18 августа, 2015 Можливо на місцевому радіоринку вдасться знайти такіж саме динаміки у гарному стані? Якщо ні, тоді звісно потрібно міняти якщо старі розвалилися. Про адекватність ціни роботи нічого не можу сказати. АС повинні бути обклеяні всередині звукопоглинаючим матеріалом. Для совка це була, зазвичай, вата у марлі. Тоді вони меньш бубнять.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти