palyanucya Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 (edited) пісня про бодібілдинг. називається - ми качаєм м"ясо! :D сам написав, виконав і записав.. що скажете браття по бб?? :) це слова до неї: Ми качаєм м’ясо 1.Вся структура організму, прагне кардинальних змін Ти прямуєш до спортзалу, тіло хоче перемін Важку штангу підіймаєш, вижимаєш знов і знов Організм дає відмову, наповняє м’язи кров Пр:А ми качаєм м’ясо Для розваг немає часу Гарне тіло, сильний прес І в житті у нас прогрес 2.Серце все частіше б’ється і піднявся в тебе тиск Штанга мозолі натерла, а ти знову грузиш диск Ти немов стальна машина, твої нерви як вулкан Ти нестерпний біль минаєш, твої м’язи як титан palyanucya____mu_kachaem_m__yaso.mp3 Edited December 24, 2008 by palyanucya
Admin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ух ты! Прикольно! Послушать сейчас пока возможности нет, как прийду домой, то заценю, но слова забавные! Молодец! :)
Schranz Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 (edited) ох харош!!! паляниця, дай может акапелло)) я попробую замиксовать... Edited December 24, 2008 by Schranz
palyanucya Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 ох харош!!! паляниця, дай может акапелло)) я попробую замиксовать... да сам вокал десь вже загубився.. я її ще десь на початку 2007 писав.
Vladimir Ishchuk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Кру-у-уто-о-о-о!!! Малаток!!! Прикольно вийшло!
Vladik Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Придумано отлично! Вот только я реп не люблю... почему именно в этом формате творишь? :huh:
palyanucya Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Придумано отлично! Вот только я реп не люблю... почему именно в этом формате творишь? :huh: тому що раніше власну реп кор групу мав! тому в такому стилі і творив. :)
Vladimir Ishchuk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 А продовження буде??? Може колись і альбом з'явиться... :russian: :Koshechka_08:
Recommended Posts