templar Опубліковано: 23 січня 2015 Опубліковано: 23 січня 2015 На штанге обязательно замок 2.5 кг или пружинным можно ограничиться? любой, который будет блины удерживать, чтоб не съезжали
yobilovus Опубліковано: 23 січня 2015 Опубліковано: 23 січня 2015 Вот, такую попробуем изготовить: https://www.sst.by/professionalnye-trenajer..._usa_f_cpr.html подумайте два рази ще над цим.... по розходу матеріалу замість цього вийде виготовити: - окремостоячі стійки для штанги для присідання - каркас лавки для жиму - бруси, які можна вішати на шведську стінку Втулки "лысые" легче сделать будет. робіть лисий і пружинні зажими типу таких простіше виготовити і дешевше замок коштує
col34 Опубліковано: 23 січня 2015 Опубліковано: 23 січня 2015 Вот, такую попробуем изготовить: тут головна складність у дирках в які всавлятимуться упори. В принципі можна зробити просто стаціонарні приварені гачки. Але якщо робити справді гарну річ,то їх треба вирубати на заводі. в Києві на маршрутках ззаду висять реклами типу рубка заліза і тд. дешевше буде домовитись з фірмами які роблять металеві меблі,бо профільні фірми які працюють на замовлення дорого просять Ще такі бліни думаю можна брати,якщо обережно використовувати https://vk.com/stroi.sport
Арис Опубліковано: 23 січня 2015 Автор Опубліковано: 23 січня 2015 подумайте два рази ще над цим.... по розходу матеріалу замість цього вийде виготовити: - окремостоячі стійки для штанги для присідання - каркас лавки для жиму - бруси, які можна вішати на шведську стінку робіть лисий і пружинні зажими типу таких простіше виготовити і дешевше замок коштує Тоже к "лысым" склоняюсь. Насчет перерасхода материала посчитаю, посмотрим. Хочется, чтобы смотрелся подарочек. Я под Киевом в зале буду, там тоже рама прикольная была для приседа, сфоткаю.
Арис Опубліковано: 23 січня 2015 Автор Опубліковано: 23 січня 2015 тут головна складність у дирках в які всавлятимуться упори. В принципі можна зробити просто стаціонарні приварені гачки. Але якщо робити справді гарну річ,то їх треба вирубати на заводі. в Києві на маршрутках ззаду висять реклами типу рубка заліза і тд. дешевше буде домовитись з фірмами які роблять металеві меблі,бо профільні фірми які працюють на замовлення дорого просять Ще такі бліни думаю можна брати,якщо обережно використовувати https://vk.com/stroi.sport В сверлении отверстий, проблем нет. С фирмами пока не будем, у нас тоже есть оборудование. По блинам пока не думал. Может готовые попробую найти, обрезиненные. Спасибо за инф.
yobilovus Опубліковано: 23 січня 2015 Опубліковано: 23 січня 2015 Насчет перерасхода материала посчитаю, посмотрим. Хочется, чтобы смотрелся подарочек. я просто до того веду, що замість 1, вийде 2,5: 1 - присідає 1 - жме 0,5 - на брусах та так: 1- в рамі присідає інший чекає черги на жим Але я згідний - рама виглядає видовищніше, але три окремих станка краще все ж таки
Арис Опубліковано: 24 січня 2015 Автор Опубліковано: 24 січня 2015 я просто до того веду, що замість 1, вийде 2,5: 1 - присідає 1 - жме 0,5 - на брусах та так: 1- в рамі присідає інший чекає черги на жим Але я згідний - рама виглядає видовищніше, але три окремих станка краще все ж таки Ты прав, вид достойный, но при рассмотрении более детально обнаружил много "боков". Сейчас отдал моим "кулибиным" пускай покумекают. На штатовском станке много лишнего и откровенно бестолкового. Метало вложения неоправданно завышены - это факт. Поставил своим несколько задач: 1. уменьшить вес; 2. сборка при помощи одного ключа.
Арис Опубліковано: 24 січня 2015 Автор Опубліковано: 24 січня 2015 Наклонная стойка для штанги и жима использует кто? Приживается в зале? Задняя часть рамы гуляет и выполнена не совсем толково, используется для навески блинов и только, если близко к стене поставить, то снимать блины будет невозможно.
Арис Опубліковано: 24 січня 2015 Автор Опубліковано: 24 січня 2015 тема была: https://ironflex.com.ua/phorum/trenazhery-svoimi-rukami
Outlawif Опубліковано: 26 січня 2015 Опубліковано: 26 січня 2015 Наклонная стойка для штанги и жима использует кто? Приживается в зале? Упрощенный вариант силовой рамы. Нельзя менять высоту упоров, что сильно снижает функциональность. В данном конкретном примере - обычный жим лежа вообще никак не сделать, лавка ниже страховки. Ну и заведомое отсутствие турника.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз