Cardopusher Опубліковано: 8 вересня 2015 Опубліковано: 8 вересня 2015 в том что я была, вообще ни на какой кофе нет акции. мда. Может просто расспродавали остатки? Или часть товара с истекающим сроком годности?? Я себе так в сильпо часто покупаю импортное пиво и ихнего импорта хамон. Скидки бывают до 70% Уже знаю где лежать должно)
power_ua Опубліковано: 8 вересня 2015 Опубліковано: 8 вересня 2015 Грудка в Сільпо подорожчала, гута би їх вхопила. Шоп мені так зп піднімали як вони ціни. :ireful2:
Cardopusher Опубліковано: 8 вересня 2015 Опубліковано: 8 вересня 2015 Грудка в Сільпо подорожчала, гута би їх вхопила. Шоп мені так зп піднімали як вони ціни. :ireful2: :pod_stolom: Хорошо сказал
power_ua Опубліковано: 8 вересня 2015 Опубліковано: 8 вересня 2015 Словом гута зазвичай називають села чи присілки які знаходяться далеко від центральних доріг. Але і використовується як лайка "гута би тя взяла", "гута би тя вхопила". По Чучці гута це блискавка, прокляття. Часто вживається у карпатських та закарпатських діалектах.
my_fair_lady Опубліковано: 9 вересня 2015 Опубліковано: 9 вересня 2015 невкусный мой кефир оказался((( несет мне коровником, и все тут
Лео Опубліковано: 10 вересня 2015 Опубліковано: 10 вересня 2015 - Официант, почему кофе воняет немытым хером?! - Возьмите кружку в другую руку.
my_fair_lady Опубліковано: 10 вересня 2015 Опубліковано: 10 вересня 2015 диссительно, связь между кефиром и коровой так неочевидна%)
Erik Опубліковано: 10 вересня 2015 Опубліковано: 10 вересня 2015 в атб яйки постепенно дорожают -1,54 грн уже а в форе наооборот скинули -1,19 грн, такого раньше не замечал, было наоборот
Тарас Ф. Опубліковано: 10 вересня 2015 Опубліковано: 10 вересня 2015 диссительно, связь между кефиром и коровой так неочевидна%) Дісйно, було б звичніше, якби кефір пахнув, наприклад, крокодилом. Ех, ви, діти асфальту. Взагалі вже відсторонилися від усього природнього. Ви хоч знаєте, як пахне свіже, тільки шо видоєне молоко, або кисляк з цільного молока? А знаєте, який аромат стоїть біля корови, коли її доють вручну. Це такий молочно-коров'ячо-навозний запах, нотки якого неможливо передати словами.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз