Перейти до публікації

Я уею с этих цен ....

Barabass

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
вообще да, вариант с 2 в 1 очень интересный, даже если электричество вырубят, то хоть жрать приготовить можно и воду подогреть, а то иногда бывает весело...

по поводу котлов - есть походу, вот первая ссыль по запросу электро газо котел:

https://teplocenter.com.ua/catalog/elektro-gazovye-kotly/

да ну...

- Напольный дымоходный (бяка)

- Трехфазное подключение (ваще не вариант)

а никто инфракрасные полы себе не ставил?

точнее карбоновые пленки для подогрева пола

Змінено користувачем OHIXA
  • Відповіді 5,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

808

• my_fair_lady

487

• Outlawif

401

• MaJ0r

314

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Показать

а можно у них уточнить на их индукционках кофе в турке можно сварить? а то я читала про ограничение в 8 см диаметра посуды, меньше мол не включаются

хз турки у него нет, литровую кружку советскую ставил, говорит греет, но если дно тонкое типа как в той кружке или тех же советских эмалированных кастрюлях то потрескивает

Показать

да ну...

- Напольный дымоходный (бяка)

- Трехфазное подключение (ваще не вариант)

та я ж не читал))), так первый запрос вывел))), думаю если поискать, то можно найти гибрид который тебе нужен

а, еще про индукционку - кум говорил, что обязательно нужно заземление на щиток выводить от нее

Опубліковано:

VUBlack, спасибо.

а никто инфракрасные полы себе не ставил?

точнее карбоновые пленки для подогрева пола

+100500 к вопросу

тоже сейчас в пару комнат хочу постелить

Опубліковано:
а, еще про индукционку - кум говорил, что обязательно нужно заземление на щиток выводить от нее

по всей квартире заземление))

+100500 к вопросу

тоже сейчас в пару комнат хочу постелить

если никто не ответит, я месяца через два точно поделюсь инфой))

Опубліковано:

Попал на акцию в Coffee Life, покупаешь любой товар, чашка кофе за 1 копейку. Купил печенько шоколадное, выпил Мокко, потом заинтересовало белое кофе с зефиром, пришлось еще печенюшку прикупить. Печенье 12 грн за штуку, кофе 32 и 34грн соответственно.

Опубліковано:

В Україні мінімальна ціна на горілку зросте до 70 гривень

Показать
через підвищення з 1 березня акцизного збору мінімальна ціна зросте до 70 грн за півлітрову пляшку.

Про це ЛІГА.net повідомив гендиректор асоціації "Укргорілка" Володимир Остапюк.

За його словами, така ціна обґрунтована тим, що з 1 березня підвищується акцизний збір.

"Якщо раніше в вартості пляшки горілки акциз становив 14 грн, то з 1 березня ця сума становитиме 21 грн. При цьому з відпускної ціни пляшки стягується 20% ПДВ", - говорить він.

Сьогодні мінімальна ціна пляшки горілки становить близько 55 грн. При цьому рівень тінізації ринку досягає 40%.

За словами Остапюка, підвищення цін дозволить захистити галузь від розвитку тіньового ринку. При цьому він зазначив, що підвищення акцизу з 1 березня зовсім не означає, що в той же день ціна на горілку в торгових точках підвищиться.

"Між постачальниками і мережами є певні домовленості за обсягами поставок, в кожній мережі є запаси продукту, тому подорожчати горілка на полиці повинна протягом найближчого тижня", - зазначив Остапюк.

Нагадаємо, в грудні 2015 року Верховна Рада проголосувала за зміни до Податкового кодексу, зокрема, за підвищення ставки акцизного збору на спирт і міцні алкогольні напої на 50%.

З 1 березня акцизний збір на міцні спиртні напої підвищиться на 50%, до 105,8 грн/літр 100% спирту.

Виросте ще й акцизний збір на пиво, міцне вино і ігристе вино в 2 рази - до 2,48 грн/літр, 7,16 грн/літр і 10,4 грн/літр відповідно.

Опубліковано:
Який жах.

Водка дороже красной икры)

И почем это у вас поллитра красной икры? :laugh1:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...