extremal Опубліковано: 13 квітня 2017 Опубліковано: 13 квітня 2017 Розенко сьогодні заявив ось таке. Вартість деяких ліків по урядовій програмі зменшилась в тричі. Підтвердіть чи спростуйте, якщо хтось в темі. Так, 3 дні тому лікар виписав тестю інгалятор. І дав "Оранж кард" з урядовою програмою знижок. Я зайшов в інет шукати в яких аптеках є. Вартість 750 грн флакон на місяць. По цій карті 1 аптека запропонувала знижку 40%. А 2 наступні аптеки запропонували ціну 255 грн. Купив поряд з лікарнею за 254 грн! Картка активована на першу покупку. Для подальшоі купівлі цього препарату треба відіслати смс. Ціна реально втричі нижча!
Izverg Опубліковано: 13 квітня 2017 Опубліковано: 13 квітня 2017 Так, 3 дні тому лікар виписав тестю інгалятор. І дав "Оранж кард" з урядовою програмою знижок. Я зайшов в інет шукати в яких аптеках є. Вартість 750 грн флакон на місяць. По цій карті 1 аптека запропонувала знижку 40%. А 2 наступні аптеки запропонували ціну 255 грн. Купив поряд з лікарнею за 254 грн! Картка активована на першу покупку. Для подальшоі купівлі цього препарату треба відіслати смс. Ціна реально втричі нижча! "Оранж Кард" -это что государственная программа?
extremal Опубліковано: 14 квітня 2017 Опубліковано: 14 квітня 2017 "Оранж Кард" -это что государственная программа? Та я якось не вчитувався в буклет що йшов до неі. Вважаєш що така велика знижка може бути запропонована виробником?. Я спочатку так подумав сам. А зараз здається розумію звідки це. Оранж кард - це напис на пластиковій картці, який я запам'ятав. Картка зі штрихкодом. Доктор коли давав, сказав що знижка діє по великих мережевих аптеках. І таких карток у нього в кабінеті лежало з десяток.
my_fair_lady Опубліковано: 14 квітня 2017 Опубліковано: 14 квітня 2017 "Оранж Кард" -это что государственная программа? ооочень давно уже эти карты есть. для людей с заболеваниями дыхательных путей, вроде астмы, эмфиземы и подобного. у меня такая была, у подруги до сих пор есть. по этой программе работает много аптек, действительно цена на препараты примерно в 3 раза дешевле. выдаются в поликлиниках, если человек стоит на учете как хронический больной по определенному перечню заболеваний.
OlegRO Опубліковано: 14 квітня 2017 Опубліковано: 14 квітня 2017 "Оранж Кард" -это что хитрая штука https://ntn.ua/ru/video/agenty_vplyvu/2013/05/19/10750
my_fair_lady Опубліковано: 14 квітня 2017 Опубліковано: 14 квітня 2017 я сразу начала читать комментарии, и поняла, что не зря видео не смотрела)))
OlegRO Опубліковано: 14 квітня 2017 Опубліковано: 14 квітня 2017 описана фишка оражн и подобных старо как мир делается какая-то вещь ставится ценник +300% подключаются распространители, которым 50% за заказы торговцы, которым 50% за продажи и скидки-карты на 50-150% счастливы все. цифры ставьте любые
extremal Опубліковано: 14 квітня 2017 Опубліковано: 14 квітня 2017 описана фишка оражн счастливы все. цифры ставьте любые Якщо це дійсно так, то тестю такого краще не знати). Нехай лікується тим що призначив лікар.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз