my_fair_lady Опубліковано: 4 травня 2022 Опубліковано: 4 травня 2022 пардон, неуважна стала шокапець%) отож, в тому-то й проблема, що ми через срану русню багато чого втрачаємо. світова спільнота вже виє про голод у багатьох країнах через війну у нас. а підари зерно вивозять і палять. мабуть, треба додавати до кожного поста фразу "най би вони здохли усі поскоріше".
$l@ventiy Опубліковано: 4 травня 2022 Опубліковано: 4 травня 2022 До речі, я помилився, виробляють пепсі в Миколаївській області , на потужностях Сандори. Тільки що був в атб) взяв пару паків)
my_fair_lady Опубліковано: 4 травня 2022 Опубліковано: 4 травня 2022 це ж наче нормальна ціна для пепсі? /чесно кажучи, не купувала його хтозна-скільки, тому поняття не маю, скільки воно має коштувати/
Faust Опубліковано: 4 травня 2022 Опубліковано: 4 травня 2022 Эххх, у вас не то что Пепси, а вообще АТБ есть )) А у нас пока(!) только руцкий мир с красными тряпками и лениным
rogazzo Опубліковано: 4 травня 2022 Опубліковано: 4 травня 2022 Тільки що був в атб) взяв пару паків) у нас вроде бы проблем с пепси нет по сетке атб, но вот с "ПП-шной" да, хрен найдешь. В смысле пепси блэк, без сахара
$l@ventiy Опубліковано: 4 травня 2022 Опубліковано: 4 травня 2022 У нас такая кола без сахара появилась, раньше не видел, по 25грн ща 1.5л , кстати неплохая, думал будет невкусная.
Пропионатычь Опубліковано: 5 травня 2022 Опубліковано: 5 травня 2022 Эххх, у вас не то что Пепси, а вообще АТБ есть )) А у нас пока(!) только руцкий мир с красными тряпками и лениным трішки зачекайте і до вас дійдемо.
Faust Опубліковано: 5 травня 2022 Опубліковано: 5 травня 2022 Ждем-ждем ) А то как-то уже подустал ходить мимо постов с орками.. Или как сегодня, выхожу с подъезда, а перед домом на дороге стоят 3 грузовика с автоматчиками. Искали кого-то или ждали, не знаю. Но пришлось делать вид, что я их не замечаю и идти дальше
OlegRO Опубліковано: 9 травня 2022 Опубліковано: 9 травня 2022 наша писня хороша, начинай сначала.. 09:24 Украине хватит собственного газа для населения, - Шмыгаль
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз