Gerich. Опубліковано: 7 квітня 2015 Опубліковано: 7 квітня 2015 ще є нюанс, що котельня 50% топить вулицю і коли 50% клієнтів поставить автономки, а інші 50% клієнтів це хронічні бухарі-неплатники чи нарвані мажори з боргами по 100 тисяч. то Рентабельність опалення котельнею такого будинку стає -100%. Нам пощастило - котельні хандрили, люди познімали батареї, поробили акти в жеку і все, за 5 років теплокомуненерго збанкротили і металісти успішно його розтянули в прошлому році на метал, такщо можна вже і магістральні труби вирізати. Як правило автономки ставлять не ті кому важко платити, а ті хто справно платить і хоче економити. Як заставити бухарів поставити котли вартістю від 600$ при теперішньому курсі я не знаю. Тому скоріш за все ситуацію розрулити не так легко. Нема хазяїна в Україні, є куча людей які хотять, щоб їх проблеми вирішив хтось інший. Америка, Європа, Росія, Бог, Сатана не знаю хто ще. 600$ довольно солидная сумма сейчас. Имхо проще и дешевле поставить счетчики тепла и платить за отопление по 300-400 грн (у нас в Днепропетровске примерно столько платят)
Barabass Опубліковано: 7 квітня 2015 Автор Опубліковано: 7 квітня 2015 600$ довольно солидная сумма сейчас. Имхо проще и дешевле поставить счетчики тепла и платить за отопление по 300-400 грн (у нас в Днепропетровске примерно столько платят) ненадо мне никакого проще) и никуя не солидная) вся западенщина с котлами , а у вас на котел нет на на айфон есть)))
Gerich. Опубліковано: 7 квітня 2015 Опубліковано: 7 квітня 2015 ненадо мне никакого проще) и никуя не солидная) вся западенщина с котлами , а у вас на котел нет на на айфон есть))) Счастливый ты человек, 15к гривен для тебя не сумма. //У меня нареканий на качество отопления нет. Жарили так, что я зимой открывал окна, бо можно было угореть. А вот удешевить его было бы неплохо.
leshiy333 Опубліковано: 7 квітня 2015 Опубліковано: 7 квітня 2015 600$ довольно солидная сумма сейчас. Имхо проще и дешевле поставить счетчики тепла и платить за отопление по 300-400 грн (у нас в Днепропетровске примерно столько платят) Аналогично,счетчик на доме,разница 4-5 гривен на квадрат по оплате.
andreyyy Опубліковано: 7 квітня 2015 Опубліковано: 7 квітня 2015 Так что, стоит срочно ставить счетчик в квартиру? (отопление)
leshiy333 Опубліковано: 7 квітня 2015 Опубліковано: 7 квітня 2015 Так что, стоит срочно ставить счетчик в квартиру? (отопление) Если в квартиру-лучше автономку.
OlegRO Опубліковано: 7 квітня 2015 Опубліковано: 7 квітня 2015 Показать счетчик на доме,разница 4-5 гривен на квадрат по оплате. 4.2грн с 20февраля-23марта висит на подъезде
Gerich. Опубліковано: 7 квітня 2015 Опубліковано: 7 квітня 2015 Так что, стоит срочно ставить счетчик в квартиру? (отопление) Счетчик тепла ставится на дом. У нас хотели поставить, но квартир 15-20 залупились (из 140), а остальные платить за отказников не пожелали. Теперь платим по 900 грн, вместо 350. "Экономия", хуле...
leshiy333 Опубліковано: 7 квітня 2015 Опубліковано: 7 квітня 2015 4.2грн с 20февраля-23марта висит на подъезде 4.12,у вас не первое-первое?
templar Опубліковано: 7 квітня 2015 Опубліковано: 7 квітня 2015 я бы поставил себе котел в квартиру, но не дадут отрезаться от общей системы отопления. запрещено.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз