Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Извиняюсь, если данный вопрос оскорбит продавца, но проверял ли кто-то в лабе Милкиленд/Вилмакс автора темы? И если да, то стоит ли брать брендовый Вилмакс, но с не точно известным сырьём, или лучше взять точно заводской Милкиленд?

Опубліковано:

Под проверкой в лабе я имел ввиду не только процентное содержание, но и аминокислотный профиль, ибо 75-80% содержания белка в смеси это хорошо, но не факт, что там не соя. :bn:

Опубліковано:
Извиняюсь, если данный вопрос оскорбит продавца, но проверял ли кто-то в лабе Милкиленд/Вилмакс автора темы? И если да, то стоит ли брать брендовый Вилмакс, но с не точно известным сырьём, или лучше взять точно заводской Милкиленд?
Надайте 500 грамм продукту для зразка для дослідження і 855 грн і я відвезу в лабу будь що, хоч вілмакс, хоч голд стндарт.

Заводський мілкіленд це 15кг мішок

Опубліковано: (змінено)
Под проверкой в лабе я имел ввиду не только процентное содержание, но и аминокислотный профиль, ибо 75-80% содержания белка в смеси это хорошо, но не факт, что там не соя. :bn:
якщо ви колись вживали чисту сою, ви її помітите в будь яких пропорціях, в будь яких сумішах, не пишіть дурниць

на цьому тижні буду забирати протоколи досліджень, можу уточнити вартість на амінопроф, гадаю 3-4к, готові ? ) я також підкину кешу трохи

Змінено користувачем MawkyZaJI9wky
Опубліковано:

Ну, тут же вопрос не в том, качественную ли продукцию делает завод, а в том, что с ней происходит между заводом и конечным покупателем) Я уверен, что какая-нибудь Sivorotka, у которой я вчера чуть не купил, но не стал, наткнувшись на отзывы и анализы с этого форума, тоже закупает хороший продукт на заводе, вот только потом бадяжит до 37% неизвестно чем. А бывают ли у Вас в продаже 15 кг не вскрытые мешки, или фасовки 5+кг? Просто сдавать на анализ каждую пачку в 1 кг это бред, но разово потратиться на проверку большой упаковки экономический смысл есть. И ещё вопрос, заказ оформлять лучше через ТГ, или на сайте через корзину?

Ну, тут же вопрос не в том, качественную ли продукцию делает завод, а в том, что с ней происходит между заводом и конечным покупателем) Я уверен, что какая-нибудь Sivorotka, у которой я вчера чуть не купил, но не стал, наткнувшись на отзывы и анализы с этого форума, тоже закупает хороший продукт на заводе, вот только потом бадяжит до 37% неизвестно чем. А бывают ли у Вас в продаже 15 кг не вскрытые мешки, или фасовки 5+кг? Просто сдавать на анализ каждую пачку в 1 кг это бред, но разово потратиться на проверку большой упаковки экономический смысл есть. И ещё вопрос, заказ оформлять лучше через ТГ, или на сайте через корзину?
та куди вам зручно

на даний момент є цілі заводські мішки:

Сироватковий протеїн WPC 85 ARLA 20 кг

Сироватковий протеїн WPC 80 Milkiland Ostrowia 15 кг

Сироватковий протеїн WPC 80 instant Sachsenmilch 20 кг

Міцелярний казеїн MCC 85 premium Sachsenmilch 20кг

під кінець літа, якщо без затримок буде лактопрот80 і 60ка мішки по 20кг

1) ARLA85, 2)Sachsenmilch - результати досліджень, тільки % білку, будуть на наступному тижні, + ці протеїни на даний можна викрутити у мене дешевше чим Milkiland

Milkiland також можу віддати в лабу, але в ньому впевненість на 98%, всі випробування роблю виключно для для себе, для перестраховки

Опубліковано:

Отримав

Puritan's Pride Calcium Magnesium and Potassium 100 Caplets

Puritan's Pride Calcium Magnesium 100 Caplet

Puritans Pride Vitamin D3 5000 IU (125 mcg) 100 softgel

Puritan's Pride Glucosamine, Chondroitin & MSM-3 Per Day Formula 120 Caplets

Puritans Pride Triple Strength Omega-3 Fish Oil 1360 mg (950 mg Active Omega-3) 60 Softgels

Puritans Pride Triple Strength Omega-3 Fish Oil 1360 mg (950 mg Active Omega-3) 90 Softgels

Puritans Pride Triple Strength Omega-3 Fish Oil 1360 mg (950 mg Active Omega-3) 120 Softgels

Puritans Pride Triple Strength Omega-3 Fish Oil 1360 mg (950 mg Active Omega-3) 240 Softgels

Puritans pride Omega 3 Fish Oil 100caps

Puritans Pride Hair, Skin & Nails Formula 60 Caplets

Puritans Pride Hair, Skin & Nails Formula 120 Caplets

Puritans Pride Hair, Skin & Nails Formula 60 Caplets

Puritan's Pride Hydrolyzed Collagen 1000 mg 180 cap

Puritans pride Magnesium 500 mg 250 tab

BiotechUSA Citrulline Malate Powder 300 g green apple

BiotechUSA Tribulus Maximus 1500 mg 90 tabs

BiotechUSA Calcium Zinc Magnesium 100 tabs

BiotechUSA Wave Biotech USA 600 ml Panther Black

BiotechUSA Wave+ 600 ml(+250ml+100ml) Panther Black

Scitec Nutrition BCAA Xpress 700 g apple

Опубліковано:
1) ARLA85, 2)Sachsenmilch - результати досліджень, тільки % білку, будуть на наступному тижні
MawkyZaJI9wky,

Прошлые анализы были хорошие, или это первая их проверка?

ці протеїни на даний можна викрутити у мене дешевше чим Milkiland
MawkyZaJI9wky,

А с чем связан такой эффект, если не секрет?) Слишком пенятся, в сравнении с Милкиленд, или сроки годности недалеко? И какие цены на:

Сироватковий протеїн WPC 85 ARLA 20 кг

Сироватковий протеїн WPC 80 Milkiland Ostrowia 15 кг

Сироватковий протеїн WPC 80 instant Sachsenmilch 20 кг

Міцелярний казеїн MCC 85 premium Sachsenmilch 20кг

MawkyZaJI9wky,

Прошлые анализы были хорошие, или это первая их проверка?

саме ці продукти у мене нові, є тільки сертифікати від виробника

наприклад ARLA80 показала приємлевий результат

А с чем связан такой эффект, если не секрет?) Слишком пенятся, в сравнении с Милкиленд, или сроки годности недалеко? И какие цены на:
по термінах свіжіше не буває, ціноформування то вже я якось сам) зателефонуйте завтра або напишіть у вайбер/телег, завтра буду у пк порахую, сфотографую вам терміни

але рекомендую спочатку 1кг для проби, а вже потім брати мішок

Опубліковано:
Слишком пенятся, в сравнении с Милкиленд,
Misha1408,

Разные производители .. Разные технологии изготовления .. Пена - это вообще не проблема .. Купи лецитин в порошке ( соевый , или подсолнечный ) , и добавляй в порцию перед размешиванием . Его совсем немного нужно добавлять , на кончике чайной ложки.

Вот и все .. Пены не будет .

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...