power_ua Опубліковано: 13 липня 2015 Опубліковано: 13 липня 2015 я би не робив висновок про контору по одному товару, якось насторожують три моменти 1) новий аккаунт людини, що жаліється 2) немає доказів на відео, що фарма палево - шо з'їв і не паше??? 3) я дивився мимоходом дочу про препарати і він там казав шо вермодже - гавно - і коди вони ввели недавно (та шо я розписую дивіться самі https://youtu.be/EHv-ug4qgfk)
vitormma Опубліковано: 13 липня 2015 Опубліковано: 13 липня 2015 видел много дизайнов верки все работали как надо фейки видел только на форумах на фото
Александр Волков Опубліковано: 13 липня 2015 Опубліковано: 13 липня 2015 видел много дизайнов верки все работали как надо фейки видел только на форумах на фото так называемые копии работали как подобает, ну или просто работали , чтото там было, а оригиналы так частенько пустоватые встречались)
Sensei Опубліковано: 31 серпня 2015 Опубліковано: 31 серпня 2015 steroids-shop.com.ua/ Ребят, у них фарма паленая. Не проходит по кодам на сайтах. Говорят что только оригинальная... Не знаю я брал - все хорошо! И коды проверялись и все проходило. Если не проходит по кодам - не платите, еп! Есть же наложка на сайте - переплати червонец и будешь защищен! А вообще то не пойму..как фирма .которая работает с наложкой может работать с фуфлом? - это ж себе дороже))) Прикрепляю преп. недавно заказывал у них.. Показать
Last Natural Опубліковано: 31 серпня 2015 Опубліковано: 31 серпня 2015 Прикрепляю преп. недавно заказывал у них.. Даже не потрудился набить пару постов... -1.
Bugai Опубліковано: 31 серпня 2015 Опубліковано: 31 серпня 2015 steroids-shop.com.ua/ Ребят, у них фарма паленая. Не проходит по кодам на сайтах. Говорят что только оригинальная... Не раз брал у этих ребят. Фарма у них оригинальная и тем более все наложкой отправляют. Просто коды нужно вбивать правильно! Не путать цифры с буквами и т.д...
wolf Опубліковано: 31 серпня 2015 Автор Опубліковано: 31 серпня 2015 а как это на старом блистере верамодже код появился? и разве они идут у них так, не стираясь? пс видимо тема хорошо гуглится)
Omnadren4ik Опубліковано: 31 серпня 2015 Опубліковано: 31 серпня 2015 а как это на старом блистере верамодже код появился? и разве они идут у них так, не стираясь? пс видимо тема хорошо гуглится) Были такие и на флаконах
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз