Перейти до публікації

Посоветуйте роутер

Mabila

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
так ценник там был, не ниже 1400 ((

есть еще комфи с рассрочкой...

так что ценник понятие относительное...

если оно того стоит чтобы переплатить, то почему бы нет...

)

• Відповіді 124
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

32

• Valery

21

• Cardopusher

12

• Mabila

11

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

я думал бюджет ограничен.

я тогда сброшу пару вариантов от туда.

Там типы шарят) Продавали эти девайсы

Опубліковано:
Почитай об этом, цена адекват

Xiaomi Mini Wifi Router

отзывов маловато...

Показать
Отзыв Alex Ku

Оценка

5.0

отличный выбор ПОНРАВИЛОСЬ: -підтримує 802.11.ac

-двохдіапазонний

-красивий та якісно зроблений

-проста та зручна прошивка, якщо .... (в коментах)

НЕ ПОНРАВИЛОСЬ: -відсутня англійська мова в прошивці навіть

-немає пазів для кріплення на стіну

-слабка по функціональності прошивка, але можна поставити базовану на open-wrt

ОПЫТ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ: первое впечатление

Враховуючи ціну це одне з найкращих придбань в моєму житті. Я узяв за 31.5$ з безкоштовною доставкою, для китайців він коштує 20 баксів, уявіть!!! По старому курсу я навіть свій старий примітивний Tp-Link купував дорожче! Це рутер (чи роутер, як повелось) з підтримкою 802.11.ac та працюючий в двох діапазонах. На 5 Ггц відчуваю себе самотнім у додатку WiFi Analyzer - ні душі в моєму багатоповерховому будинку.

Так, його підтримає тільки один з двох ноутбуків та тільки Nexus 5 та LG G3, але адаптер на ПК можна купити за 400 грн. Хоча поки що не бачу великої потреби, швидкість та ж сама на 2.4 Ггц, тільки пінг 3-4 мс замість 15мс.

Щодо швидкості - навіть китайський адаптер EDUP, якому принаймні 2 роки дає 91 Мбіт в сусідній кімнаті. У мене дома 3 інтернета зараз, так от Київстар з рутером на комп'ютері давав 95Мбіт, це рекорд. Воля та Фрегат показують 60-90 Мбіт, але це він стоїть в коридорі тоді, а комп у спальній.

Читав, що на прошивці на базі open wrt - Pandora він дає прибавку 30-40%. Але навіть не через це цк варто перепрошити.

По-перше: мова китайська і якщо ваш провайдер відсталий і використовує PPPoE, а не DHCP, то змушені ви будете набагато більше клікати в сліпу, вводячи паролі не розуміючи для чого - адмінки, мережі, чі інтернету - але це реально, запанікують тільки слабонервові. Сама прошивка дуже проста і коли інтернет з'явиться, то все виправляється за допомогою Google Translate.

По-друге, немає такої корисної функціональності як блокування деяких сайтів (це корисно коли я не впоруюсь з силою волі читати багато політичних новин, чи інстаграм у дружини), а також немаэ де прописати американськы DNS сервери для користування Spotify чи Pandora.

Взагалі маленькі недоліки у вигляді відсутності мови та пазів для кріплення перекриваються усім іншим, а головне ціною. На стіну я його все ж таки повісив, з мовою можна упоратись.

До речі, якщо пошукати можна і з російською мовою нативну прошивку знайти і звісно openwrt з англійською та усім функціоналом.

Опубліковано:
недавно на одном форуме, где в основном все комп задроты.

выбирали чудаку устройство. под твои цели.

так ценник там был, не ниже 1400 ((

так что я думаю под твои цели, эти девайсы не подойдут(

спрашивать у задротов)) ясен пень что насоветуют самое самое.. ты у них спроси компа для выбрать )))

а человеку для жизни )

у меня Asus RT-N10

компы ноуты телефоны смарт тв, все без проблем работает исправно,два года уже, 200 грн тогда стоил...

так как я понял все оно более менее однокуйственно по параметрам то выбрал по внешнему виду и шоб название нравилось...а то с TP асоциации нехорошие...

Опубліковано:

бери с первого поста тп линк

его хватит для твоих целей на 100-500%...

Опубліковано:
какой ценник?

по хотлайну около 1000 грн

минус, что там английского нету

хотя это фигня, в инете мануал можно поискать

Опубліковано:

Если баджет неограничен, то рекомендую как у мну: https://rozetka.com.ua/asus_rt_ac68u/p36464...CFVFgfgodHJUAng

Видео на тельмане показывает с инета без закачки в любом ашди, два диапазона (на каждый по отдельному процессору), поддерживает все что можно поддерживать.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...