Nik Опубліковано: 2 лютого 2009 Опубліковано: 2 лютого 2009 Так, компотик навіть потрібно... Класно із сухофруктів, там енергії багато, вуглеводи як ніяк... я как то говорил что парень в моем зале пьет шото мутное, так это компот но несладкий :bs:
palyanucya Опубліковано: 2 лютого 2009 Опубліковано: 2 лютого 2009 я как то говорил что парень в моем зале пьет шото мутное, так это компот но несладкий :bs: правильно робить що кампотик п"є!!!
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 2 лютого 2009 Опубліковано: 2 лютого 2009 Я теж люблю компотика дьорнуть!!! Особливо із сухих груш. :bk:
palyanucya Опубліковано: 3 лютого 2009 Опубліковано: 3 лютого 2009 Я теж люблю компотика дьорнуть!!! Особливо із сухих груш. :bk: ..і яблук! :good3:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 3 лютого 2009 Опубліковано: 3 лютого 2009 ..і яблук! :good3: Точно!!! :popcorm1: :du:
Илья Опубліковано: 7 лютого 2009 Опубліковано: 7 лютого 2009 А мне он вообще не нравится, что вы в нем нашли?!
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 7 лютого 2009 Опубліковано: 7 лютого 2009 А мне он вообще не нравится, что вы в нем нашли?! Та не знаю... Мені з дитинства подобається. Тим більше це краще ніж воду хлистати та і корисніше. :good3:
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 А мне он вообще не нравится, что вы в нем нашли?! как шо нашли - че положишь, то в нем и найдешь) может ты просто ничго не ложил в него вот ниче и не находишь - а просто кипяток пит оно согласен - херня выходит) :bj:
k1ks85 Опубліковано: 25 лютого 2011 Опубліковано: 25 лютого 2011 я думаю кампот намного лучше чем воду пить! но еще лучше какойто морс бадяжить, или мед разводить... как никак там хоть витамины присутсвуют! :ay:
Outlawif Опубліковано: 25 лютого 2011 Опубліковано: 25 лютого 2011 но еще лучше какойто морс бадяжить, или мед разводить... как никак там хоть витамины присутсвуют! :ay: Учитывая потребности спортсмена, этих витамин недостаточно. Витамины в бОльших количествах присутствуют в мультивитаминных комплексах.. А мед конечно круто, но я например сладкое терпеть не могу :bn: Да и сало от него, если весь день пить воду с медом, ого-го как попрет.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз