Dem Опубліковано: 12 січня 2016 Опубліковано: 12 січня 2016 А как тренерам в спортлайфах работается? Есть инфа у кого какая? В Гугле - спорт лайф отзывы о работодателе. Верхние 3-4 сайта... Там не только о тренерской работе, но картину представить можно...
Кроха Опубліковано: 27 січня 2016 Опубліковано: 27 січня 2016 Занимался года 3 назад на Радужном, абон был 1 год + 4 бонуса. Уже активизировались бонусы месяц позанимался, зал закрылся и мне сказали, что у кого абонемент, те могут заниматься на Троещене, но бонусные месяцы сгорают.
yobilovus Опубліковано: 27 січня 2016 Опубліковано: 27 січня 2016 купив і я собі абонемент в СЛ поки все ок, але в мене не було ні місцяів ні нічого - звичайна оплата
yobilovus Опубліковано: 27 січня 2016 Опубліковано: 27 січня 2016 купив і я собі абонемент в СЛ поки все ок, але в мене не було ні місцяів ні нічого - звичайна оплата єдине що ніхто навіть не запропонував ввідного тренування .... так зайшов собі і шатаюсь по залу, дєвок розглядаю ... а хоча б перше тренування мало бути з тренером. воно мені правда не потрібне, але так - мало що ....
my_fair_lady Опубліковано: 27 січня 2016 Опубліковано: 27 січня 2016 А как тренерам в спортлайфах работается? Есть инфа у кого какая? ужасно моя тренер там работала сейчас работает еще одна студентка. по сути, за опыт и пиченьки
unga Опубліковано: 30 січня 2016 Опубліковано: 30 січня 2016 єдине що ніхто навіть не запропонував ввідного тренування .... так зайшов собі і шатаюсь по залу, дєвок розглядаю ... а хоча б перше тренування мало бути з тренером. воно мені правда не потрібне, але так - мало що .... Никто предлагать и не будет, надо подойти на рецепшн сказать. А там уже либо будет свободный инструктор, либо запишут на какой-то день\время. И это тренировка не обязательно первое посещение - хоть 10тое, хоть через 9 месяцев ))
yobilovus Опубліковано: 30 січня 2016 Опубліковано: 30 січня 2016 Никто предлагать и не будет, надо подойти на рецепшн сказать. та я розумію що ніхто не буде пропонувати, хоча повинні би ... в цьому ж і логіка, щоб тренери/інструктори нав"язували свої послуги - провів інструктаж і зразу розкрутив на 10 тренувань
Dem Опубліковано: 2 лютого 2016 Опубліковано: 2 лютого 2016 купив і я собі абонемент в СЛ поки все ок, але в мене не було ні місцяів ні нічого - звичайна оплата А в який, якщо не секрет?
yobilovus Опубліковано: 2 лютого 2016 Опубліковано: 2 лютого 2016 А в який, якщо не секрет? хожу на Борщагівці
Zabor Опубліковано: 14 лютого 2016 Опубліковано: 14 лютого 2016 хожу на Борщагівці мне на Борщаговке предлагали в прошлом году и при продаже говорили, и на рецепшн при первом визите, и как только зашла в спортзал дежурный тренер поздоровался, спросил первый или не первый раз и рассказал про положенную тренировку муж взял абонемент недавно и ему тоже ничего не предлагали, по моим научниям спросил - сказали: да, все положено. то ли время не то, то ли пол, чтоб предлагали)))))))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз