yobilovus Опубліковано: 16 лютого 2016 Опубліковано: 16 лютого 2016 Манеж как для лошадей, так манеж то для дітей до 0,5 до 1,5-2 років лише
Zabor Опубліковано: 16 лютого 2016 Опубліковано: 16 лютого 2016 мені просто завжди стрьомно передягатись, якщо якийсь тато привів малу дівчинку 2-3 роки і сидить її передягає, а я тут зі своєю болтярою передягаюсь (жартую - не болтярою, пісюнцем, бо вода в басейні холодна), але в принципі ... Я считаю, что в 2-3 года уже надо по полу переодеваться, они как раз начинают интересоваться отличиями и мальчикам с папой ходить, а девочкам с мамой))))))) А вот до года или полутора лет разницы нет абсолютно.
yobilovus Опубліковано: 16 лютого 2016 Опубліковано: 16 лютого 2016 та швидше за все ти права, але мого стрьому от не міняє ... я не знаю скільки то їй там років - може 2, може менше, але це ж може стати її спогадом на все життя ...бувають же що вирізаються в пам"яті всілякі такі картинки і потім до 16 років потім буде думати що то у всіх такі маленькі
Tito Опубліковано: 16 лютого 2016 Опубліковано: 16 лютого 2016 протите, чот навеяло боянистый анекдот: Пошел как-то Вовочка с папочкой в баню. Моется Вовочка, да вдруг случайно поскользнулся он на мокром полу. Чуть было не упал ребенок, но успел в последний момент уцепиться за папашину гордость, удержался кое-как. Папочка с гордостью: - Во, блин, что значит мужик! А пошел бы ты с мамкой, так убился бы до смерти.
Elgreg Опубліковано: 18 квітня 2016 Опубліковано: 18 квітня 2016 кстати, одним из плюсов СЛ на Борщаговке я отношу наличия рядом Каравана, где делают яблочный и морковные фреши по цене около 10 грн за стаканчик))) Да вообще хороший зал и люди там хорошие. Проблема в том , что как только приходишь, пока со всеми перездороваешся- пол тренировки проходит)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз