Перейти до публікації

Грижа спини

Zyoma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Показать
Ребята, вы о чем вообще говорите ? Грыжа - это РАЗРЫВ межпозвоночного диска. Какие тут хондопротекторы и рыбий жор, в жопу ?

Пишут просто красиво ) , например :
Противовоспалительное, хондропротективное действие. Действующее вещество Мукосата - хондроитина сульфат натрия – является высокомолекулярным полисахаридом, который замедляет резорбцию костных тканей и снижает потерю ионов Ca. Хондроитин ускоряет процессы восстановления хрящевой ткани, улучшает в ней обмен фосфора и кальция, предупреждает компрессию соединительной ткани, а также тормозит дегенеративные процессы соединительной и хрящевой ткани. Благодаря своей способности подавлять активность ферментов, которые вызывают поражение хряща, и стимулировать синтез гликозаминогликанов, хондроитин тем самым участвует в процессах регенерации сумки сустава и хрящевых поверхностей, а также увеличивает выработку внутрисуставной жидкости. Применение Мукосата позволяет уменьшить болезненность и увеличить подвижность суставов, снять воспаление и уменьшить потребность в назначении НПВП.

Когда болит, то вериш и в рыбий жир.
Я б назвал это просто комплексным лечением. Хуже не будет.
  • Відповіді 77
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

12

• bobir2005

8

• Zyoma

7

• andreyyy

6

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Учитывая стоимость данных препаратов сейчас, будет. Для бюджета

Опубліковано:

Пишут просто красиво ) , например :

Противовоспалительное, хондропротективное действие. Действующее вещество Мукосата - хондроитина сульфат натрия – является высокомолекулярным полисахаридом, который замедляет резорбцию костных тканей и снижает потерю ионов Ca. Хондроитин ускоряет процессы восстановления хрящевой ткани, улучшает в ней обмен фосфора и кальция, предупреждает компрессию соединительной ткани, а также тормозит дегенеративные процессы соединительной и хрящевой ткани. Благодаря своей способности подавлять активность ферментов, которые вызывают поражение хряща, и стимулировать синтез гликозаминогликанов, хондроитин тем самым участвует в процессах регенерации сумки сустава и хрящевых поверхностей, а также увеличивает выработку внутрисуставной жидкости. Применение Мукосата позволяет уменьшить болезненность и увеличить подвижность суставов, снять воспаление и уменьшить потребность в назначении НПВП.

Зараз якраз почав пити хондропротектори і риб. Жир, думаю взяти на пробу ще з ББ жирок більший по дозуванні. Доведеться ще виключити і сидячі вправи І купити нарешті абон в норм зал, а не на роботі в залі тренитись (хоча там зал також норм, але не для грижних хребтів).

Жим буду пробувати без моста жати. Мабуть ще треба поопити ксефокаму трохи, 10-20 таблеток, плавання радили, але цегла краще за мене плаває, хоча син як підросте то мабуть таки доведеться вчитись і з ним плавати, треба приклад норм подавати, а заваленим приповзати.

Опубліковано:
Доведеться ще виключити і сидячі вправи

це дуже популярна помилка багатьох хто страждає від проблем зі спиною.

Сидячи вправи роблять більше навантаження на хребет, ніж їх аналоги стоячи/лежачи.

Лежачі або стоячі - це найкраще, але авжеж без навантаження на вісь хребта.

Наприклад, тягу у нахилі можна робити лежачі животом на лавці.

Плавання - це дуже корисно для спини насправді...я б сам плавав з моїми проблемами, але в мене ще й плече, а брасом я цеглиною буду там.

Опубліковано:

цеглиною тоже иногда полезно :l_diver: :l_diver:

Опубліковано:
Показать

Наприклад, тягу у нахилі можна робити лежачі животом на лавці.

Робив розводи для дельт з нахилом для жиму за голову, то було доволі кепсько, видно треба щось придумати інше, або пробувати робити дельти з гантелями стоячи використовуючи пояс.

• 3 тижні потому...
Опубліковано:

Ще таке питання, а стероїдними препаратами хтось пробував латати спину? Якщо так то якими? Може хто поділиться досвідом, можна і в приват. Бо тема для мене нова і досвіду 0, ритись шукати щось такого плану інфу як нема часу так і інфи маловато ІМХО.

Опубліковано:

стероїдними препаратами спину не полатаєш, все чого можна досягти це прискорення загоєння різних пошкджень, але від грижи це не позбавить

Опубліковано:
Показать

стероїдними препаратами спину не полатаєш, все чого можна досягти це прискорення загоєння різних пошкджень, але від грижи це не позбавить

я і не кажу про те щоб вилікувати, але от пришвидшити одужання після того як вона прихопить думаю можна та й тривалість після такого лікування думаю буде більшою? Та й результат з відновленням силових думаю буде кращим ніж від використання дексаметазону та ксефокаму? Принаймі дуже би хотілось щоб то було так.

Опубліковано:
Показать

Принаймі дуже би хотілось щоб то було так.

ось тобі інструкції, на більше чим у них написано можеш не сподіватися:

https://www.piluli.kharkov.ua/drugs/drug/1886/

https://farmak.ua/assets_images/drugs/instr...D1%83%D1%81.pdf

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...