marinacopy Опубліковано: 23 березня 2023 Опубліковано: 23 березня 2023 Правда нет у меня головокружения. Только спатика, боль, особенно в шее, может зажать до такого шо в башке бахкае и давление вверх. Нооо. Лекарства, гимнастика да и живу с этим как-то
$l@ventiy Опубліковано: 23 березня 2023 Опубліковано: 23 березня 2023 скільки зараз коштує МРТ хребта, якщо не секрет? 1.5 тесла 1500грн за 1 відділ хребта, якщо робити в вихідні, то 1200грн
Пропионатычь Опубліковано: 23 березня 2023 Опубліковано: 23 березня 2023 а в Харькове есть такой спец по грыжам? у меня тоже они имеются... есть.Меня собирал по запчастям. И ещё будет продолжение.
$l@ventiy Опубліковано: 23 березня 2023 Опубліковано: 23 березня 2023 Славик ....не памрьош от этого) Та я понимаю, что бывает и хуже. Но хочется минимизировать разруху)
Пропионатычь Опубліковано: 23 березня 2023 Опубліковано: 23 березня 2023 Та я понимаю, что бывает и хуже. Но хочется минимизировать разруху)друже,сходи до толкового лікаря. Ото все - не помреш і інше ще та хрінь(( На собі все це відчув. Проконсультуйся з лікарем і тоді вже будеш бачити повну картину того,що і як робити.
$l@ventiy Опубліковано: 23 березня 2023 Опубліковано: 23 березня 2023 Завтра скачаю з "хмари" результати в електронному вигляді, та буду шукати лікаря. Кажуть у нас в онкодиспансері працює толковий спеціаліст по хребту з Харкова, треба до нього на прийом потрапити.
Пропионатычь Опубліковано: 23 березня 2023 Опубліковано: 23 березня 2023 Завтра скачаю з "хмари" результати в електронному вигляді, та буду шукати лікаря. Кажуть у нас в онкодиспансері працює толковий спеціаліст по хребту з Харкова, треба до нього на прийом потрапити.так і зроби. Щоб не було запізно.
marinacopy Опубліковано: 24 березня 2023 Опубліковано: 24 березня 2023 Славик, естественно что к врачу сходить надо. Мне ж тоже раньше направления давали не от балды на рентгены, МРТ спины. Сама не ходила, а после посещения врача. Просто я тебе ответила, что эти проблемы решаемы и не нужно вешать нос) скорее даже так - с этим можно уживаться
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз