d12 Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 наша таможня не утруждает себя актами, они не сильно считают нас за людей. Мою посылку распотрошили, но акт написали. И обклеили коробку лентой с надписью что-то вроде "украинская таможня обшмонала".
Tomcrafd_ Опубліковано: 3 серпня 2017 Опубліковано: 3 серпня 2017 Мою посылку распотрошили, но акт написали. И обклеили коробку лентой с надписью что-то вроде "украинская таможня обшмонала". ну у меня в прошлый раз тоже был акт, значит в этот раз реально лопнул пакет. в любом случае мне возместили майпротеин деньги )))
iJusty Опубліковано: 10 серпня 2017 Опубліковано: 10 серпня 2017 Привіт. Як зараз з доставкою з .com? Хто замовляв останнім часом, скільки коштувала доставка? На сайті вказана бесплатна від 200 євро.
Tomcrafd_ Опубліковано: 11 серпня 2017 Опубліковано: 11 серпня 2017 Привіт. Як зараз з доставкою з .com? Хто замовляв останнім часом, скільки коштувала доставка? На сайті вказана бесплатна від 200 євро. на счет com не знаю, а на укр версии понизили цены на доставку, а с 2500 грн бесплатная.
Tomcrafd_ Опубліковано: 11 серпня 2017 Опубліковано: 11 серпня 2017 На укр ціна в 2 рази вища. так понятно что только по акции со скидками надо покупать
iJusty Опубліковано: 12 серпня 2017 Опубліковано: 12 серпня 2017 так понятно что только по акции со скидками надо покупать Це вже з акцією -30% ціна на ком в два рази менша ніж на укр з акцією -30%. Чи на укр бувають більші знижки?
Tomcrafd_ Опубліковано: 12 серпня 2017 Опубліковано: 12 серпня 2017 Це вже з акцією -30% ціна на ком в два рази менша ніж на укр з акцією -30%. Чи на укр бувають більші знижки? это в какой валюте в два раза дешевле? на укр я покупал была акция на протеины + скидка в сумме получилось 38%
iJusty Опубліковано: 13 серпня 2017 Опубліковано: 13 серпня 2017 это в какой валюте в два раза дешевле? на укр я покупал была акция на протеины + скидка в сумме получилось 38% Фунт
col34 Опубліковано: 17 серпня 2017 Опубліковано: 17 серпня 2017 В смакових всаа яка інтенсивність смаку? На приклад як в порівнянні з аміно х? Кому як лісова ягода?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз