TLC 200 Опубліковано: 24 жовтня 2023 Опубліковано: 24 жовтня 2023 veritas, я даже и не пытался спрашивать. Я поступил проще - нашел в городе тренера, которому меня отрекомендовали общие знакомые и у него взял деку балкан. Да, переплатил, но коды бьются , вроде оригинал. Смутило только то,что пролактин после месяца приема-УПАЛ,а не вырос, вместе с пролактином упал член, но выносливость хорошую та дека давала. Если бы месяца два-три поставил,думаю достиг бы каких-то результатов. Ставил с тестом, 1/1.
NachoVidal Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 Доброго здоров'я, хлопці! Підкажіть будь-ласка, чи є якийсь максимально-допустимий термін безперервного використання нан. дек. на вічному курсі? Я розумію, що тут напрошується відповідь - "до самої смерті", але якщо я на вічному і добре почуваюся, то чи можу я наприклад після 10 тижнів Тест.Е+ Дрост.Е + Нан.Д без мосту перейти на Тест.Е (або Тест.Ц) + Нан.Д + Трен.Е ? Пролактин під контролем в мене звісно. Ну дуууже мені подобається те, як почуваються мої сустави під декою, тому не хочу відміняти...
OlegRO Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 без мосту перейти на можно, но у деки есть побочки по почкам, сердцу, кровеносным сосудам и т.д., стОит учитывать при длительном использовании
NachoVidal Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 можно, но у деки есть побочки по почкам, сердцу, кровеносным сосудам и т.д., стОит учитывать при длительном использовании Пане Олеже, ризик їх отримати на довгій дистанції використання великий, чи так само як і у іншого пересічного анаболіка?
OlegRO Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 разные анаболики - разные риски сидеть на нандролоне ради сустава.. ну такое
NachoVidal Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 разные анаболики - разные риски сидеть на нандролоне ради сустава.. ну такое не тільки лише заради суглобів. Це лише приємний бонус, а взагалі в комплексі з ростом сили, маси я дуже задоволений її використанням та впливом на мій качковській онанізм організм
Outlawif Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 Как можно аргументированно ответить? Никто не потрудился исследовать на дистанции, в какой группе качков дохнет больше: на деке, или на трене. Чем дальше от теста и чем выше дозировки - тем больше риск, расчет примерный, но должен быть верным в большинстве случаев. Держать антифизиологический гомесотаз годами можно, но гадать что же с тобой станется - дело неблагодарное. Поживешь - увидишь. Или нет, бугагашенька.
NachoVidal Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 Как можно аргументированно ответить? Никто не потрудился исследовать на дистанции, в какой группе качков дохнет больше: на деке, или на трене. Чем дальше от теста и чем выше дозировки - тем больше риск, расчет примерный, но должен быть верным в большинстве случаев. Держать антифизиологический гомесотаз годами можно, но гадать что же с тобой станется - дело неблагодарное. Поживешь - увидишь. Или нет, бугагашенька. Значить буду орієнтуватися по вас - кабанах на багаторічному досвіді, дай вам Бог здоров'я :ae:
NachoVidal Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 Хтось і сусліка не бачить :bk:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз