Перейти до публікації

Нандролон Деканоат

Винни

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

veritas, я даже и не пытался спрашивать. Я поступил проще - нашел в городе тренера, которому меня отрекомендовали общие знакомые и у него взял деку балкан. Да, переплатил, но коды бьются , вроде оригинал.

Смутило только то,что пролактин после месяца приема-УПАЛ,а не вырос, вместе с пролактином упал член, но выносливость хорошую та дека давала. Если бы месяца два-три поставил,думаю достиг бы каких-то результатов. Ставил с тестом, 1/1.

• 2 тижні потому...
  • Відповіді 743
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

47

• XXR XXX

37

• OHIXA

31

• курсант

23

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Доброго здоров'я, хлопці! Підкажіть будь-ласка,

чи є якийсь максимально-допустимий термін

безперервного використання нан. дек. на вічному

курсі? Я розумію, що тут напрошується відповідь -

"до самої смерті", але якщо я на вічному і добре почуваюся,

то чи можу я наприклад після 10 тижнів Тест.Е+ Дрост.Е + Нан.Д

без мосту перейти на Тест.Е (або Тест.Ц) + Нан.Д + Трен.Е ?

Пролактин під контролем в мене звісно. Ну дуууже мені подобається

те, як почуваються мої сустави під декою, тому не хочу відміняти...

Опубліковано:
без мосту перейти на
можно, но у деки есть побочки по почкам, сердцу, кровеносным сосудам и т.д., стОит учитывать при длительном использовании
Опубліковано:
можно, но у деки есть побочки по почкам, сердцу, кровеносным сосудам и т.д., стОит учитывать при длительном использовании

Пане Олеже, ризик їх отримати на довгій дистанції використання великий, чи так само як і у іншого пересічного анаболіка?

Опубліковано:

разные анаболики - разные риски

сидеть на нандролоне ради сустава.. ну такое

Опубліковано:
разные анаболики - разные риски

сидеть на нандролоне ради сустава.. ну такое

не тільки лише заради суглобів. Це лише приємний бонус,

а взагалі в комплексі з ростом сили, маси я дуже задоволений

її використанням та впливом на мій качковській онанізм організм

Опубліковано:

Как можно аргументированно ответить? Никто не потрудился исследовать на дистанции, в какой группе качков дохнет больше: на деке, или на трене.

Чем дальше от теста и чем выше дозировки - тем больше риск, расчет примерный, но должен быть верным в большинстве случаев. Держать антифизиологический гомесотаз годами можно, но гадать что же с тобой станется - дело неблагодарное. Поживешь - увидишь. Или нет, бугагашенька.

Опубліковано:
Как можно аргументированно ответить? Никто не потрудился исследовать на дистанции, в какой группе качков дохнет больше: на деке, или на трене.

Чем дальше от теста и чем выше дозировки - тем больше риск, расчет примерный, но должен быть верным в большинстве случаев. Держать антифизиологический гомесотаз годами можно, но гадать что же с тобой станется - дело неблагодарное. Поживешь - увидишь. Или нет, бугагашенька.

Значить буду орієнтуватися по вас - кабанах на багаторічному досвіді, дай вам Бог здоров'я :ae:

Опубліковано:

Я, слава богу, атеист.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...