david Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 ставлю нандр нон стопом более четверти века. где сердце, печень кровеносные сосуды - хз. я и анализы ни разу в жизни не сдавал.возможно водка и кальян нейтрализуют нежелательные побочные эффекты
NachoVidal Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 ставлю нандр нон стопом более четверти века. где сердце, печень кровеносные сосуды - хз. я и анализы ни разу в жизни не сдавал.возможно водка и кальян нейтрализуют нежелательные побочные эффекты "Киборг, помноженный на вечность" Завидую белой завистью...
OlegRO Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 кому интересно залипнуть про нандр
david Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 прочитал статью полностью. пойду застрелюсь пока припадки и рак иичек не начались
MaJ0r Опубліковано: 3 листопада 2023 Опубліковано: 3 листопада 2023 Ну дуууже мені подобається те, як почуваються мої сустави під декою, тому не хочу відміняти... NachoVidal,тут уже усе відповіли, ну ти ж розумієш що то не лікування. Більше того, ми усі, коли нічого не болить збільшуємо навантаження на тренуванні, тому це теж треба враховувати. Відпочивай іноді він будь-яких нандролонів, трена це теж стосується. Та буде тобі щастя, особливо якщо стан здоровʼя котролюєш та діточок не плануєш.
Голодный котег Опубліковано: 13 грудня 2023 Опубліковано: 13 грудня 2023 кто сейчас пользует черкните в личку плз
Голодный котег Опубліковано: 13 грудня 2023 Опубліковано: 13 грудня 2023 кто сейчас пользует черкните в личку плз Голодный котег, вопрос закрыт, спасибо
san1mas Опубліковано: 17 липня 2024 Опубліковано: 17 липня 2024 Помогает ли дека при проблемах с суставами связками? Частности локти
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз