x fighter x Опубліковано: 19 липня Опубліковано: 19 липня А взагалі де можна купити нандролон у нас на форумі?
x fighter x Опубліковано: 20 липня Опубліковано: 20 липня Ти вгадав з 2014) я серйозно питаю можливо купити чи ні
Faust Опубліковано: 20 липня Опубліковано: 20 липня Ти вгадав з 2014) *спящая ячейка СБУ присоединилась к чату ))
coleman79 Опубліковано: 21 липня Опубліковано: 21 липня Ти вгадав з 2014) я серйозно питаю можливо купити чи ні все можливо, але питати треба в самих продавців.
x fighter x Опубліковано: 23 липня Опубліковано: 23 липня Покищо не зрозуміло де купляти) Основні відповіді- СБУ підїхало ,або не використовую даний препарат,типу він просто водою заливає)
Faust Опубліковано: 23 липня Опубліковано: 23 липня Покищо не зрозуміло де купляти) Тебе ж уже прям прямым текстом не то что намекнули, а сказали )) питати треба в самих продавців
Ork Yason Опубліковано: 24 липня Опубліковано: 24 липня нашли что советовать в наше то время тут итак если удалось поспать 7часов - считай день удался уже заранее а с треном... я пас...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз