8bit Опубліковано: 7 січня 2015 Опубліковано: 7 січня 2015 на цьому форумі взагалі мінімально перероблений дефолт від іпб,причому старої і не актуальної версії)
inimak Опубліковано: 7 січня 2015 Опубліковано: 7 січня 2015 на цьому форумі взагалі мінімально перероблений дефолт від іпб,причому старої і не актуальної версії) Ясно. Сейчас мы все тут зарыдаем и побежим к тебе... ))
8bit Опубліковано: 7 січня 2015 Опубліковано: 7 січня 2015 я нікого не запрошував, я спитав, чи є зацікавлені львів'яни я розумію модератор написав, а ти тут до чого взагалі?
Ark Опубліковано: 7 січня 2015 Опубліковано: 7 січня 2015 Правильно, хамством ты больше народу привлечешь.
8bit Опубліковано: 7 січня 2015 Опубліковано: 7 січня 2015 Я відповів так,як мені написали... Вельмишановний модератор почав наклеп розводити( що я сайт на коліні зробив, в той час як тут сайт на нуленому двигуні іпб 2.3 з дефолтним шаблоном і всіма безкоштовними аддонами робили професіонали) Ясно. Сейчас мы все тут зарыдаем и побежим к тебе... )) а це не хамство? я задав просте конструктивне питання, нічого не рекламував, бо сайт і так ще пару місяців буде наповнюватись, я навіть зняв індексацію в пошуку
inimak Опубліковано: 8 січня 2015 Опубліковано: 8 січня 2015 Я відповів так,як мені написали... Вельмишановний модератор почав наклеп розводити( що я сайт на коліні зробив, в той час як тут сайт на нуленому двигуні іпб 2.3 з дефолтним шаблоном і всіма безкоштовними аддонами робили професіонали) а це не хамство? я задав просте конструктивне питання, нічого не рекламував, бо сайт і так ще пару місяців буде наповнюватись, я навіть зняв індексацію в пошуку Нет, не хамство, не зря смайлик стоит. Это реакция на рекламу пустой болванки с попутным наездом на конкурента. ))
OlegRO Опубліковано: 8 січня 2015 Опубліковано: 8 січня 2015 похоже на рекламу ресурса со схожей тематикой.однозначно лише спитав,чи актуально це, :ppc:
OlegRO Опубліковано: 8 січня 2015 Опубліковано: 8 січня 2015 https://www.ex.ua/84968678 кто смотрел как в 5 серии сказали "ни один кореец не попадёт в рай"?
Alexey_ Опубліковано: 8 січня 2015 Опубліковано: 8 січня 2015 Шановні львів'яни,що Ви думаєте про створення львівського порталу,присвяченого силовим видам спорту? бета версія strong.lviv.ua як Вам сайт на перший погляд? він ще пустий, поки доводжу до розуму сам дизайн,закінчую переклад сайту на українську і тестую на наявність багів а потім вже буду наповнювати буде проводитись набір адміністраторів а тема про пАлитику будит? знаю за недорага модера или кого там нуна.
bobir2005 Опубліковано: 11 січня 2015 Опубліковано: 11 січня 2015 Пиздец))) ну ты и сказочный долбоёб)))) уж не выдержал)))) он тебе написал тоже самое что и я, но немного другими словами)))) Вот из-за таких как ты и думают, что качки тупые))))
Рекомендовані повідомлення