Перейти до публікації

Флуд, Оффтоп, Флейм

StrongMen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

на цьому форумі взагалі мінімально перероблений дефолт від іпб,причому старої і не актуальної версії)

• Відповіді 12,8 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1085

• 81eg

809

• Егорычъ

560

• yobilovus

412

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
на цьому форумі взагалі мінімально перероблений дефолт від іпб,причому старої і не актуальної версії)

Ясно. Сейчас мы все тут зарыдаем и побежим к тебе... ))

Опубліковано:

я нікого не запрошував, я спитав, чи є зацікавлені львів'яни

я розумію модератор написав, а ти тут до чого взагалі?

Опубліковано:

Правильно, хамством ты больше народу привлечешь.

Опубліковано:

Я відповів так,як мені написали...

Вельмишановний модератор почав наклеп розводити( що я сайт на коліні зробив, в той час як тут сайт на нуленому двигуні іпб 2.3 з дефолтним шаблоном і всіма безкоштовними аддонами робили професіонали)

Ясно. Сейчас мы все тут зарыдаем и побежим к тебе... ))
а це не хамство?

я задав просте конструктивне питання, нічого не рекламував, бо сайт і так ще пару місяців буде наповнюватись, я навіть зняв індексацію в пошуку

Опубліковано:
Я відповів так,як мені написали...

Вельмишановний модератор почав наклеп розводити( що я сайт на коліні зробив, в той час як тут сайт на нуленому двигуні іпб 2.3 з дефолтним шаблоном і всіма безкоштовними аддонами робили професіонали)

а це не хамство?

я задав просте конструктивне питання, нічого не рекламував, бо сайт і так ще пару місяців буде наповнюватись, я навіть зняв індексацію в пошуку

Нет, не хамство, не зря смайлик стоит. Это реакция на рекламу пустой болванки с попутным наездом на конкурента. ))

Опубліковано:
похоже на рекламу ресурса со схожей тематикой.
однозначно

лише спитав,чи актуально це,
:ppc:
Опубліковано:

кто смотрел как в 5 серии сказали "ни один кореец не попадёт в рай"?

Опубліковано:
Шановні львів'яни,що Ви думаєте про створення львівського порталу,присвяченого силовим видам спорту?

бета версія strong.lviv.ua

як Вам сайт на перший погляд?

він ще пустий, поки доводжу до розуму сам дизайн,закінчую переклад сайту на українську і тестую на наявність багів

а потім вже буду наповнювати

буде проводитись набір адміністраторів

а тема про пАлитику будит? знаю за недорага модера или кого там нуна.

Опубліковано:

Пиздец))) ну ты и сказочный долбоёб)))) уж не выдержал)))) он тебе написал тоже самое что и я, но немного другими словами)))) Вот из-за таких как ты и думают, что качки тупые))))

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
  • Створити...