Перейти до публікації

Флуд, Оффтоп, Флейм

StrongMen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Теперь вопрос, почему же мы хотим его обратно? Как памятный подарок ненавистной совецкой власти? Для самоутверждения? Чтобы у соседа корова сдохла? Зачем?

туда теперь ездить проблематично, и цены в два раза дороже...

• Відповіді 12,8 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1085

• 81eg

809

• Егорычъ

560

• yobilovus

412

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
В мене питання.

Якщо я колись добровільно передав (продав, подарив і т.п.) свою власність іншій людині, що підтверджено документально, буде законним через деякий час прийти зі зброєю в руках і відібрати цю власність назад? Звичайно, я буду при цьому казати, що ця власність "ісконно" моя і вона (власність) дуже хоче повернутися до мене.

Власність, власність,....ЛЮДИ не власність і змушувати їх повертатися туди куди вони не хочуть, якось не дуже добре, а у тих людей які в Криму проживають таки є власність - будинки, землі, ітп, і от відбирати в іншої людини її дім погано... А розмови про "Чемодан вокзал Росія" взагалі недоречні, от хто знає багато кримчан, які після окупації виїхали з Криму, щоб жити у рідній ненці, таких одиниці, а тепер думаємо чому...

Опубліковано:

чего всех волнует этот крышнаш?

пусть живут как хотят, "юридически"-"исторически", пофиг. не нам с вами решать какой будет крым, как керманычи решат, так и будет. лишь бы не гадили под боком, да и все.

Опубліковано:

вот и я о чем

Опубліковано:

Он априори не может не гадить пока под рашей . Будь под кем угодно другим - не гадил бы .

Не гадость ли сейчас с полуострова лезет поучаствовать на востоке ? Не гадость ли топчется солдатскими сапогами у перешейка в ожидании понятно чего ?

И не ради гадости ли карлик пытается прорубить проход с востока и несет войну ?

Опубліковано:
В мене питання.

Якщо я колись добровільно передав (продав, подарив і т.п.) свою власність іншій людині, що підтверджено документально, буде законним через деякий час прийти зі зброєю в руках і відібрати цю власність назад? Звичайно, я буду при цьому казати, що ця власність "ісконно" моя і вона (власність) дуже хоче повернутися до мене.

Плюс к этому подарку судьбы, взамен на засушливый и перспективный крым, говорят, у Украины была отобрана загнивающая черноземная часть краснодарского края, равная по территории крыму, где кизяков овердофига. Почему-то рузкая сакральность скреп работает только на свою выгоду. Хотя судя по количеству рузких кизяков прилезших за последние полгода на дамбас, расия таки решила вернуть ту часть краснодара, но не территорией, а исключительно живым мясом.

Опубліковано:
драсте, приехали :cl: во, вас прёт ночью

я ж написал

не знаю о мне или нет

но даже за жалобу обижатся не буду

пис )

Опубліковано:
Власність, власність,....ЛЮДИ не власність і змушувати їх повертатися туди куди вони не хочуть, якось не дуже добре, а у тих людей які в Криму проживають таки є власність - будинки, землі, ітп, і от відбирати в іншої людини її дім погано...

Все вірно, окрім власності на землю. Взагалі не розумію навіщо тут говорити про "змушувати" і "відбирати". Якраз ніхто нікого ні до чого не змушує. Кожен хазяїн саме своєї долі і саме своєї власності. Хочеш продавай, хочеш дари. Але до землі це не відноситься. Звідси і висновок, що кримську землю викрали. А це вже кримінальна відповідальність, яку повинні понести певні люди.

А розмови про "Чемодан вокзал Росія" взагалі недоречні, от хто знає багато кримчан, які після окупації виїхали з Криму, щоб жити у рідній ненці, таких одиниці, а тепер думаємо чому...

А це, як на мене, взагалі ні про що. Адже все будується на бажанні людини і законності бажань людини. Хочеш переїхати жити в іншу країну. Будь ласка, маєш законне право. Хочеш переїхати жити в іншу країну, не виходячи з дому. Також, будь ласка, якщо маєш ресурси і важелі, реалізовуй. Але май на увазі, що тут вже починаються протизаконні дії. І ніяка толерантність і співчутливість не може бути виправданням протизаконним діям.

Опубліковано:
А це, як на мене, взагалі ні про що. Адже все будується на бажанні людини і законності бажань людини. Хочеш переїхати жити в іншу країну. Будь ласка, маєш законне право. Хочеш переїхати жити в іншу країну, не виходячи з дому. Також, будь ласка, якщо маєш ресурси і важелі, реалізовуй. Але май на увазі, що тут вже починаються протизаконні дії. І ніяка толерантність і співчутливість не може бути виправданням протизаконним діям.

Я й нікого не виправдовую, чітко розумію, що було це зроблено не законно ітп. На рахунок важелів і реалізації: вже реалізовано, і вже неважливо якими важелями це було зроблено, і є тільки один важіль(якщо так можна висловитись) який змусить Крим повернутися в Україну - відкрита війна, тобто перемога в ній, а я дуже сумніваюся, що в України вистачить ресурсів, і впевнений, що ні до чого доброго це не призведе. Вважаю, що поки не наведемо порядок у Країні, про Крим можна забути.

Опубліковано:
Я й нікого не виправдовую, чітко розумію, що було це зроблено не законно ітп. На рахунок важелів і реалізації: вже реалізовано, і вже неважливо якими важелями це було зроблено, і є тільки один важіль(якщо так можна висловитись) який змусить Крим повернутися в Україну - відкрита війна, тобто перемога в ній, а я дуже сумніваюся, що в України вистачить ресурсів, і впевнений, що ні до чого доброго це не призведе. Вважаю, що поки не наведемо порядок у Країні, про Крим можна забути.

З цим згоден.

Але саме звідси і йде "чемодан-вокзал-закордон", бо ресурсів у України, щоб відстояти свою власність, на сьогодні дуже мало. І реалізувати турпоїздку для антиукраїнців дешевше, ніж воювати з тими ж антиукраїнцями. І це законно, адже антиукраїнське в Україні є протизаконним. А ось в інших країнах антиукраїнське не є протизаконним. Так що, хочеш бути антиукраїнцем і не нести за це відповідальності - виїжджай з України і твори. В інкашому випадку не треба жалітися, що в тебе стріляють.

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
  • Створити...