power_ua Опубликовано 18 июня, 2015 Опубликовано 18 июня, 2015 :my_name_is_grisha: :my_name_is_grisha: Да чем хотите, тем и отправят. 15 го числа вам написав..... ..... Інтайм склад#1 або якщо інтайм не відправляєте то Нова пошта склад #7.... Відправили новою поштою. Тому і зробив припущення, що '''альтернативна'' доставка відсутня. Не знаю шо там пишуть шо з банки протеїна не пре - ще й як пре я на фортогені в лікарні калорійність і білкову насиченість раціону підтримував - за 14 днів ні грама маси не спало. Вернувся в зал то на фортогені маса пре до того на дорогому проті не перла бо їв його мало. А фортоген менше 60 грам за раз не вживаю :-) тому суть прота щоб він був доступний і більш менш якісний. А коли одна порція рівна зарплаті за пів дня то якось він сука в горло не лізе і маса не пре.
rogazzo Опубликовано 18 июня, 2015 Опубликовано 18 июня, 2015 Не знаю шо там пишуть шо з банки протеїна не пре - ще й як пре я на фортогені в лікарні калорійність і білкову насиченість раціону підтримував - за 14 днів ні грама маси не спало. Вернувся в зал то на фортогені маса пре до того на дорогому проті не перла бо їв його мало. А фортоген менше 60 грам за раз не вживаю :-) тому суть прота щоб він був доступний і більш менш якісний. А коли одна порція рівна зарплаті за пів дня то якось він сука в горло не лізе і маса не пре. рабочий попался,везет
PROTEINFACTORY Опубликовано 18 июня, 2015 Опубликовано 18 июня, 2015 15 го числа вам написав..... Відправили новою поштою. Тому і зробив припущення, що '''альтернативна'' доставка відсутня. Если бы написали строго Интайм, отправили бы Интаймом. Туда не каждый день ездят, возможна задержка.
power_ua Опубликовано 18 июня, 2015 Опубликовано 18 июня, 2015 рабочий попался,везет Ти дивися на нього який маститий тролль. В мене пачка 2кіло за 2 тижні пішла :-) 142 грами прота на день в середньому. Жрати голди і сінти в таких кількостях я би подавився.
rogazzo Опубликовано 18 июня, 2015 Опубликовано 18 июня, 2015 Ти дивися на нього який маститий тролль. В мене пачка 2кіло за 2 тижні пішла :-) 142 грами прота на день в середньому. Жрати голди і сінти в таких кількостях я би подавився. так в чем суть твоего предыдущего поста?если синту и голды жрать по 140 г в день(хотя синту сомнительно) думаешь не будет "переть"?или в том что фортоген выгодней т.к. дешевле?тогда ты говоришь очевидные вещи
Denizz Опубликовано 18 июня, 2015 Опубликовано 18 июня, 2015 так в чем суть твоего предыдущего поста?если синту и голды жрать по 140 г в день(хотя синту сомнительно) думаешь не будет "переть"?или в том что фортоген выгодней т.к. дешевле?тогда ты говоришь очевидные вещи как раз от синты и попрет наверное, этож полугейнер какой то :laugh1:
PROTEINFACTORY Опубликовано 18 июня, 2015 Опубликовано 18 июня, 2015 Прошу очень модератора почистить тему, люди жалуются, что не могут найти здесь реальную информацию. Оставьте только сообщения, имеющие отношение к теме.
djlex05 Опубликовано 18 июня, 2015 Опубликовано 18 июня, 2015 Ти дивися на нього який маститий тролль. В мене пачка 2кіло за 2 тижні пішла :-) 142 грами прота на день в середньому. Жрати голди і сінти в таких кількостях я би подавився. Зачет. Если это 80-ка, то 110грамм белка где-то в день чисто с протеина. Не хило. Насчет других протов - так то понятно, что экономически вообще космос.
bikerinside Опубликовано 19 июня, 2015 Опубликовано 19 июня, 2015 NO COMMENTS... https://ironflex.com.ua/phorum/vnimanie-akc...460#entry678764
Рекомендуемые сообщения