Гаррис Опубликовано 4 марта, 2019 Опубликовано 4 марта, 2019 Если не понимаешь значение слова "рефы", зачем его используешь? Он, походу, иностранец, - ни понимайт... рюзькэ... :to_pick_ones_nose_eat:
Гаррис Опубликовано 6 марта, 2019 Опубликовано 6 марта, 2019 та да, я цей, у львові живу т_т Я думал що ти з Немеччіни... бо я сам хрківьянин... :to_pick_ones_nose_eat:
Дід Опубликовано 6 марта, 2019 Опубликовано 6 марта, 2019 Читав вашу суперечку про наїдки і згадав.Десь років так тридцять тому, посперечався я з другом, що вип'ю стакан рафінованої олії.І...випив... Хочете вірте, хочете ні-навіть "дристуневіча" :dc: не було, хвилин 5-6 трохи понудило і відпустило...
XXR XXX Опубликовано 6 марта, 2019 Опубликовано 6 марта, 2019 Читав вашу суперечку про наїдки і згадав.Десь років так тридцять тому, посперечався я з другом, що вип'ю стакан рафінованої олії.І...випив... Хочете вірте, хочете ні-навіть "дристуневіча" :dc: не було, хвилин 5-6 трохи понудило і відпустило... а 400грамм водки за раз выпьешь ?)
VUBlack Опубликовано 6 марта, 2019 Опубликовано 6 марта, 2019 а 400грамм водки за раз выпьешь ?) За раз это залпом, или не вставая из-за стола?)))
XXR XXX Опубликовано 6 марта, 2019 Опубликовано 6 марта, 2019 За раз это залпом, или не вставая из-за стола?))) залпом )
Дід Опубликовано 6 марта, 2019 Опубликовано 6 марта, 2019 а 400грамм водки за раз выпьешь ?) XXR XXX, Колись пляшку на двох йоб..ули-через 10 хвилин мене "розвезло в хлам" :dc: П.с. Офіцерські зірочки коли "мочиш"-"стаканюру" мусиш потягнути-тягнув "нов проблем"...
XXR XXX Опубликовано 6 марта, 2019 Опубликовано 6 марта, 2019 XXR XXX, Колись пляшку на двох йоб..ули-через 10 хвилин мене "розвезло в хлам" :dc: П.с. Офіцерські зірочки коли "мочиш"-"стаканюру" мусиш потягнути-тягнув "нов проблем"... стакан то 200) а я про 2 по 200 и в одну посудинку), я 350 осиливал но не на спор))
Рекомендуемые сообщения