Перейти до публікації

Флуд, Оффтоп, Флейм

StrongMen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Не пишу на українській мові, оскільки на даний форум заходять не тільки громадяни, які знають українську мову, а й громадяни, які не розуміють дану мову і ще мешкають в інших країнах, не в Україні, і оскільки патриотизм - це не націоналізм, то ми, хто знає українську мову і володіє нею, повинні толерантно ставитись до громадян, які не володіють ціє мовою.

Крім того, я нічого не бачу поганого в тому, что громадяни тієї чи іншої держави вважають себе патріотами, тільки у нас в країні чомусь це слово стає принизливим, а не навпаки.

не так)

• Відповіді 12,8 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1085

• 81eg

809

• Егорычъ

560

• yobilovus

412

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Я кстати говорю на русском лишь потому что Киев в большенстве своем русскоязычный. Чаше общаюсь на русском и для того что бы говорить на украинском я думаю на русском и для воспроизведения вслух перевожу русский на украинский мыслено. Это напрягает. Для адаптации мне нужно хотя бы сутки в украиноязычной среде. Потом возвращаясь в Киев проблема с русским)))

Опубліковано:

и йа 5 коп.) уж больно тема волнует)

сам на русском балакаю, точнее по- полтавски) да и пох хоть на немецком, но историю надо уважать и гос. язык должен быть один!!!

с куяли русский второй уж лучше англиский больше надобности!

на патриотизм просто обосрали власти наши,да и ясно по чему, бо самим два слова внапряг произнести

Опубліковано:

я україномовний - думаю українською, розмовляю українською, живу в Україні, продукти вживаю українські, батьків називав мама і тато, друзі в мене україномовні і чого я з вами тут спілкуюсь російською - навіть і не знаю - дивина та й годі ))

Опубліковано:

сам на русском балакаю, точнее по- полтавски) да и пох хоть на немецком, но историю надо уважать и гос. язык должен быть один!!!

на патриотизм просто обосрали власти наши,да и ясно по чему, бо самим два слова внапряг произнести

+100500

А ты с Полтавы?

Опубліковано:
Не пишу на українській мові, оскільки на даний форум заходять не тільки громадяни,

Ты знаешь Банд выражовывается по укриински и я этому несказанно рад.

А почему именно по русски пишешь??? если уж на то пошло пиши по английски.

Что за пАтриотизм такой писать не на родном\государственном\том на котором думаешь -а по русски???

Странно было бы если бы на стиле или фите писали по не по русски...

Я только за УКР мову и мне както пох кто и как читает сайт! Если ПАТРИОРТ то пиши на родном!

Опубліковано:

Я теж вільно розмовляю українською ))

Опубліковано:

Вот те на те! С какого перепугу то?

У вас там что половина населения англо-саксы?

Опубліковано: (змінено)

Упрямый, а как дела в Ирландии, с языками?

Не думаешь, что в Украине сейчас Ирландский сценарий, но в иной форме? Я по-поводу Англия - Ирландия, Россия - Украина...

Змінено користувачем Cell
Опубліковано:

Земфира и то уважая Львовскую публику, за пару часов до концерта выучила и спела песню Океана Эльзы "Я відпускаю тебе", с завидным произношением. А Мыколу Яновыча я бы подвесил за яйца над днипровскими кручами "щоб було видно, було чути... Як реве та стогне..."))) за отровенное демонстративное похеривание народа и украинского языка.

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
  • Створити...