peregar Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 +100500 А ты с Полтавы? "Это птица крок. Нашла новую игрушку свои птецам..."(с) Тайна третьей планеты. Нашел замену Мобиле?))))
Cell Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 )))) Че замену? Просто рад землякам)))
yobilovus Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 с куяли русский второй уж лучше англиский больше надобности! введення російської мови як другої державної - серйозний удар по наступних поколіннях українців, які не будуть добре знати ні тої ні тої мови, будуть яничарами на своїй же землі Без мови рідної, юначе,й народу нашого нема (с)
km123456 Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 А Мыколу Яновыча я бы подвесил за яйца Сегодня на просто радио с утра была передача Никозай Аларов. Было смешно. надо еще послушать :)
yobilovus Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 окрім цього, лише на введення російської мови як регіональної буде витрачено близько 50 млн.грн. (якщо я не помиляюсь) - це ж скільки було б підручників для діток
peregar Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 введення російської мови як другої державної - серйозний удар по наступних поколіннях українців, які не будуть добре знати ні тої ні тої мови, будуть яничарами на своїй же землі Без мови рідної, юначе,й народу нашого нема (с) А може ви моголи? Моголи... Моголи... Золотого Тамерлана онучата голі...(с) Котляревський.
yobilovus Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 А може ви моголи? Моголи... Моголи... Золотого Тамерлана онучата голі...(с) Котляревський. це Шевченка слова "І мертвим, і живим, і ненарожденним землякам моїм в Украйні і не в Украйні моє дружнєє посланіє " "Якби ви вчились так, як треба, То й мудрость би була своя." Т.Г. Шевченко
Cell Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 Всі, кого знаю, проти другої російської. І на різних форумах так, і на нашому зокрема. А її (другу державну) все одно приймають... Дивно якось...
Skodnik Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 прошлый раз, тема языков породила несколько банов и с 10 Ворнов))))
Рекомендовані повідомлення