Перейти до публікації

Флуд, Оффтоп, Флейм

StrongMen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

А кто вообще так перекрутил значение слова патриот? Выходит патриот лох-аскет готовый отдать все взамен на призрачное ничего и радоваться этому с умиротворенной улыбкой идиота. Так что ли?

Патриот в переводе с греческого - земляк, свояк. Так вот патриот тот кто не даст в обиду своих, кто защищает тех кого привык считать друзьями, родными, близкими, чтит историю своей малой родины, где он вырос, окреп и гордится ею. А не так что сейчас тут плохо, так и в жопу ту родину, нам хорошо там где нам кинут косточку. И если каждый престанет думать типа моя хата с краю я нихрена не знаю, мне на всех насрать, мне хорошо и одному, у соседа корова здохла пустячок, но очень приятный... Вот тогда и жить станет лучше. И не важно украинец ты или еврей. У меня нет не капли украинских корней. В роду поляки, евреи, русские, жена и то из этнических греков. Но мы выросли все тут, не одно поколение моих предков вносило вклад в культуру и иторию украины и я не могу все это херить.

• Відповіді 12,8 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1085

• 81eg

809

• Егорычъ

560

• yobilovus

412

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
А идея проста, как гордиев узел.

узлы вяжу целый день кстати))

Опубліковано:
Маю надію, що їм буде набагато краще, від прийняття другої мови, і це дуже допоможе в рівні життя наших громадян! А також надіюсь, що це не посіє ще більшу зневагу між сходом та західом...

Так бы хотелось чтоб на этом форуме языковой вопрос не обсуждался. Вообще. Половина людей так думает. Половина иначе. И совершенно адекватные люди готовы друг-другу глотку перегрызть на ровном месте.

Опубліковано:
Где такое? о_О

Слава богу не здесь.

Опубліковано:
Где такое? о_О

100%. Пока просто высказываются без личностей и мездусобойных обвинений)))

Опубліковано:
Выходит патриот лох-аскет готовый отдать все взамен на призрачное ничего и радоваться этому с умиротворенной улыбкой идиота. Так что ли?
Почти. Только лох не может любить ближнего, а аскет не знает как этому ближнему помочь, да и все отдавать не надо, надо отдать часть, а взамен (патриот) должен получить удовлетворение от сознания помощи своему народу и стране.
Патриот в переводе с греческого - земляк, свояк.
Только в Греции патриотов государства или народа не было, если что. В современном мире кое-что изменилось с тех пор.

А все остальное это очень сильная мешанина, понадерганная из разных областей... Патриот должен ощущать ответственность за жизнь своей страны и своего народа. Границы этой ответственности каждый определяет сам. Но если она остается в рамках чистой теории, то патриотизмом это назвать нельзя. Будь ты трижды профессор истории и говори на чистейшем языке.

Про значение слова патриот, могу сказать отдельно. У этого термина только чисто научных шесть (!) трактовок, каждая из которых дает целое направление ряду принципов, от политических, до философских. То, о чем ты говоришь, скорее напоминает "квасной патриотизм".

И если каждый престанет думать типа моя хата с краю я нихрена не знаю, мне на всех насрать, мне хорошо и одному, у соседа корова здохла пустячок, но очень приятный...
Перестать или начать что-то думать - мало. Это вообще ничто. Нужно что-то делать. Очень просто что-то думать, сложно что-то делать. О чем я собственно и говорю. Очень многие мнят себя патриотами, являются ими считанные единицы.
Опубліковано:
100%. Пока просто высказываются без личностей и мездусобойных обвинений)))

Просто тема такая...благодатная. У нее большой потенциал перерасти в срач. По другим ресурсам сужу.

Опубліковано:

Все под контролем. В теме четыре модератора и один админ. Мы друг другу навыписываем вонов а потом побаним, если вдруг что :) До поножовщины не дойдет, все под контролем.

Опубліковано:

Ухтишка. Холівар. Та й ще на мовну тему. Не забивайте дурним голови. Я про мови, їх кількість та типу русифікацію. Я не буду торкатися теми політики. Бо якщо почну писати, що я думаю про патріотів, мовні теми та українську політику, то зразу спіймаю десяток ворнів та бан на наднять тижнів.

На тему державних мов. Мені байдуже на те скільки мов будуть державними, регіанальними та офіційними. Чому? Бо я відношуся до категорії громадян, які, так би мовити, є непримерими. Тобто тими, у кого всередині є стрижень, тими, чиє гасло є "Воля України або смерть!" Це гасло Холодноярської республіки. Хто вони такі? Раджу почитати Юрія Горліс-Горського "Холодний Яр". Бандерівці - це дітки у порівнянні із бійцями Чорного лісу, Холодного Яру та махновцями. В чому проявляється непримеримість. Я ніколи не за яких умов не перехожу на російську в своїй країні. Крім звісно іноземців, які дійсно не розуміють українську. Я не купую газети, фільми, журнали на інших мовах ніж на українській. Я надаю перевагу тим товарам, на яких є маркування українською або адаптований для мене переклад. Я веду мову про економічний бік. Те саме роблять мінімум чотири члени моєї родини. Хай хоч на головах ходять і стимулюють перехід на російську чи якусь іншу мову, моєю мовою завжди буде українська. І це незважаючи на те, що в мені достатньо багато російської крові. Але я наголошу увагу, що я ніколи не вимагаю переходу на українську при розмові зі мною, я ніколи не роблю наголос на національних питаннях, я ніколи не роблю зауважень своїм співгромадянам стосовно їхньої самоідентифікації та їх прав і свобод. Бо до будь-якої людини слід мати повагу. Якби це мені не подобалося. Я не наполягаю на своїх переконаннях, але чомусь при розмові зі мною кримчани та донетчани переходять на українську. Ніхто ніколи мене не ображав за мою українську. Не знаю чому. Можливо через те, що я ніколи не розмовляю з позиції особи, що завжди плазує на колінах. Я веду мову про конформістів, які своєю слизькою позицією викликає лише відразу. Хай хоч що роблять політики. Це мені байдуже. Я знаю як треба робити і що треба робити. Сьогодні регіанальні мови, завтра українізація. Мені нема куди спішити. Причина? Ви діток бачили? Дітки дуже патріотичні. Їм важко пояснити чому держава Україна, громадяни - українці, а розмовляють не українською. Вони українську знають. І добре знають. З уходом совків зникнуть і трабли з російським світом, росмовою та іншими штучками. І всі це розуміють і нічого вдіяти не можуть. Те, що зараз відбувається, намагання повернути тенденцію, але час вже минув. Назавжди. Так що за мову нема чого переживати. Якщо її не змогли знищити війни, репресії та Голодомори, то регіанали її і поготів не зможуть знищити. Їм це просто не вдасться. Мої предки не одну сотню років тут жили, щоб якісь зайди в раз все знищили. У них це просто не вийде.

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
  • Створити...