Bund Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Я все пропустил... Вот Бунд всегда пишет так, что не придерешься. Пишу так, бо керуюся таким поняттям як милозвучність, інколи опускаючи багато українських слів, які є аутентичними. А стосовно регіаналів, то подумую от том, щоб на виборах за них голоснути? Чому? Щоб від чергових покращень швидше би їх електорат випарувався. Звісно це жарт, але... Треба вже припинити про мову писати. Сенсу не бачу, все одно все скоро припинеться. В Україні буде одна мова. А не "язик".
Cell Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 ... А мовнэ пытання народу кидают как кость голодным собакам, чтоб мы грызлись между собой (а мы и грыземся), пока вор тащит последнее... +100500 "Разъединяй и властвуй" (с)
Outlawif Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Треба вже припинити про мову писати. Ну, я хотел только обратить внимание, что последние страницы в основном обсуждали патриотизм, практически не касаясь языкового вопроса вообще... Нас разделяют и властвуют давным давно, бросая то одну кость, то другую и языковой вопрос - всего лишь одна кость из множества.
km123456 Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Ухтишка. Холівар. Та й ще на мовну тему. Не забивайте дурним голови. ... Бунд, ти гігант і молодець. Я раніше теж таким був непримиренним. Цікаво, ти ж з Києва, твої батьки якою мовою розмовляють?
stalker Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 +100500 "Разъединяй и властвуй" (с) Et tu, Brutus? :ai:
Bund Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 (змінено) Бунд, ти гігант і молодець. Я раніше теж таким був непримиренним. Цікаво, ти ж з Києва, твої батьки якою мовою розмовляють? Я не можу написати звідки я. Чому? Народився в Німеччині. Там і прожив перші роки. Потім Житомирщина. Потім Київщина, де живу вже найдовше. Стосовно батьків, то батько родом з Полтавщини. З Кременчука. Звідки і весь рід. Мати з Далекого Сходу. З переселенців. Батько розмовляє двома мовами. Все ж таки Радянській армії не дуже жалували україномовність. Мати - російською. Будичи русифікованим, повернулися до свого коріння. Змінено 4 вересня 2012 користувачем Bund
81eg Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 В Україні буде одна мова. Чем больше тычут языком тем, больше хочется мови.
XXR XXX Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Я не можу написати звідки я. Чому? Народився в Німеччині. Там і прожив перші роки. Потім Житомирщина. Потім Київщина, де живу вже найдовше. Стосовно батьків, то батько родом з Полтавщини. З Кременчука. Звідки і весь рід. Мати з Далекого Сходу. З переселенців. Батько розмовляє двома мовами. Все ж таки Радянській армії не дуже жалували україномовність. Мати - російською. Будичи русифікованим, повернулися до свого коріння. Кременчуг хороший город)
nameless one Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Чем больше тычут языком тем, больше хочется мови. А что кого-то на Украине заставляют пользоваться языком? Я такого не припомню даже во времена СССР.
km123456 Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Будичи русифікованим, повернулися до свого коріння. Тоді ти супергігант :) Бо я від народження російськомовний, і мені важко в російськомовному оточенні розмовляти українською, ще й працюю в основному з російською. Тому нею і спілкуюся, просто тому що російські слова "на язиці", в активному словнику. Пс1. Тепер ясно, чому ти Бунд :) ПС2. Тепер ясно, звідки XXR XXX
Рекомендовані повідомлення