Redixin Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 привіт .. малий вегетаріанець, приблизно на 70 % все їсть сирим..фрукти , горіхи , насіння, овочі і т .д.. жінка так само ..майже повністю.. як праивло дома практично нічого не готуемо.. практичненько так.. готовить ненадо... но я считаю это всё болезнью головы в первую очередь)) удачи в тренинге бро! :bananagz3:
Outlawif Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 Не хочу никого обижать. Но за мальца помолился...
Bund Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 (змінено) привіт .. малий вегетаріанець, приблизно на 70 % все їсть сирим..фрукти , горіхи , насіння, овочі і т .д.. жінка так само ..майже повністю.. як праивло дома практично нічого не готуемо.. Правильно роблять в Росії, що в таких випадках від таких батьків забирають дітей. Задля їх власного блага. Змінено 8 вересня 2012 користувачем Bund
Outlawif Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 Предчувствуя флейм на всякий случай перенесу оффтоп в эту тему.
Bund Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 Буквально вчора був в ПАГу у педіатра - к.м.н. Здали аналіз крові практично 6 міс. сина. Педіатр рекомендувала вже починати вводити потроху м'ясо (десь за 1,5 тижня), бо треба гемоглобін підвищувати, а краще за м'ясо це нічого не робить. До чого веду. Дружина подивилася на фото сім'ї сироїдів і зразу звернула увагу на блідість дитини.
81eg Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 привіт .. малий вегетаріанець, приблизно на 70 % все їсть сирим..фрукти , горіхи , насіння, овочі і т .д.. жінка так само ..майже повністю.. як праивло дома практично нічого не готуемо.. Я в шоке, если у вас в голове бзик это одно, но нафига малого калечить? Ему рости с чего млять? С картошки и морковки? Такому папке для профилактики натовкти бы пыку...
81eg Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 Не хочу никого обижать. Но за мальца помолился... В таких случаях никакой толерантности быть не может. Веган ты на своей диете супер здорой выглядишь как мешок с дерьмом, ты не РОСТЕШЬ тебе можно хоть головой об стену биться. НО РЕБЕНКА НЕ МУЧАЙ!
Outlawif Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 Это без толку. Любая идея, возведенная в ранг культа, делает из людей фанатиков. Так что это не толерантность, это просто здравый смысл. Был бы хоть один шанс из тысячи в чем-то убедить фанатика, я бы попробовал...
81eg Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 Веган ты поюзай литературу, сколько нужно ростущему организму в день качественного белка для полноценного развития. В ростительном гавно-белке которое ты ему суешь кривой амино профиль - малыш твой 100% не получает необходимого количества. ЗЫ Боров ты думаешь чего бы тебе сожрать для роста мышц, ты не думал своей думалкой что твой малый больше ЛЮБОГО БОДИБИЛДЕРА нуждается в белке?
Рекомендовані повідомлення