Outlawif Опубліковано: 8 листопада 2012 Опубліковано: 8 листопада 2012 Про медведей и лапти не написал :( А я так люблю гулять со своим медведем в лапатях...
Cell Опубліковано: 8 листопада 2012 Опубліковано: 8 листопада 2012 Ааааааа!!! Я валяцца :pod_stolom: особенно с фразы: "фига вам, а не крым" ))) Про медведей и лапти не написал :( А я так люблю гулять со своим медведем в лапатях... ... про балалайку еще можно )))
Cell Опубліковано: 8 листопада 2012 Опубліковано: 8 листопада 2012 а про медведей и лапти не баян? ))
Outlawif Опубліковано: 8 листопада 2012 Опубліковано: 8 листопада 2012 Не оценил ты блин моего тонкого музыкального йумора :)
vlad_leo Опубліковано: 8 листопада 2012 Опубліковано: 8 листопада 2012 Лучше русский чем западенец. ти той во, не пи..ди, бо дам пи..ди і порву сорочку.. :Cherna_04: ми хлопці з бандерштадту такі... і сала поїсти і в пику дати вмієм. :Gigakach_01: :Cherna_03: Олеже - низький уклін тобі, друже... +10 до настрою з самого ранку... троль з тебе відмінний, ще й в шкурі модера))))
Cell Опубліковано: 8 листопада 2012 Опубліковано: 8 листопада 2012 (змінено) ми хлопці з бандерштадту такі... і сала поїсти і в пику дати вмієм. :Gigakach_01: :Cherna_03: Підтверджую. Частенько там буваю (Луцьк), бо моя Мама звідти родом, чудовий нород ці бандери. Як на мене, то набагато цивілізованіші (в цілому) ніж в центрі та на сході. пс. Кстати, было время когда работал в банке (оформлял кредиты на электронику), начальник рассказывал, что на ЗУ злосных неплательщиков гораздо меньше, чем по остальной территории Украины. Змінено 8 листопада 2012 користувачем Cell
Рекомендовані повідомлення