Bund Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 (змінено) Себе записав в носіїв, бо українською тільки і спілкуюся. Якщо зручніше російською, то значить ти в даному конкретному випадку і є носієм російської. Тут все просто. Я ж бачу віртуального співрозмовника, а не реального. Такого, яким ти насправді є в житті, я не бачу. І мова взагалі була не про тебе. В противному випадку, я би указав би твій нік в своєму повідомленні. Була так би мовити, "мисліє по дрєву". Якщо тебе це образило, ну тоді вибач. Змінено 14 січня 2013 користувачем Bund
nameless one Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 (змінено) Ні, не образило. А ти не допускаєш варіанту, що я можу бути одночасно носієм і тій і іншій? А хотів би бути носієм більшого числа, але це вже не в цьому житті. Змінено 14 січня 2013 користувачем nameless one
Bund Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 Ні, не образило. А ти не допускаєш варіанту, що я можу бути одночасно носієм і тій і іншій? А хотів би бути носієм більшого числа, але це вже не в цьому житті. Я описував ту картинку, що я бачу. Інша інформація для мене невідома. Тільки і всього.
sal Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 пацаны, вас научить находить в инете фотки голых телок, или чо?
Skodnik Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 пацаны, вас научить находить в инете фотки голых телок, или чо? Ты можешь пересмотреть сотни фото голых левых дам, но возбудишся жутко если увидишь полуголую соседку;_)
sal Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 Ты можешь пересмотреть сотни фото голых левых дам, но возбудишся жутко если увидишь полуголую соседку;_) то есть тут фото соседки чьей-то просят, получается?
Skodnik Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 то есть тут фото соседки чьей-то просят, получается? ну вроде этого, в нет хз кто ) а тут вроде все знают что энто Снежная )))
Голодный котег Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 пацаны, вас научить находить в инете фотки голых телок, или чо? реальный аматюр фиг найдешь.
sal Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 я лучше на проверенную временем классику жанра подрочу.
Outlawif Опубліковано: 15 січня 2013 Опубліковано: 15 січня 2013 пацаны, вас научить находить в инете фотки голых телок, или чо? Одно дело - самому искать, другое - когда за тебя кто-то ищет... Тем более фото с комментариями участника событий, ценится гораздо выше, чем просто фото событий. Ты можешь пересмотреть сотни фото голых левых дам, но возбудишся жутко если увидишь полуголую соседку;_) Каждая голая тетка в интернете - чья-то соседка. И не только соседка.
Рекомендовані повідомлення