Перейти до публікації

Флуд, Оффтоп, Флейм

StrongMen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Естественно)

• Відповіді 12,8 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1085

• 81eg

809

• Егорычъ

560

• yobilovus

412

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Мало ли... Не перевелись богатыри...

Опубліковано:
Мало ли... Не перевелись богатыри...
Без экипы это был бы не юниорский, а обычный рекорд мира, сразу на 25 кило превышающий прошлый.
Опубліковано:

:JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup:

СУПЕР!!!

Опубліковано:
Я его хоть 100 за раз съем - эффекта ноль. Ну в смысле "настроения". 50 мг пропа ощущаю на отлично, правда на след. день, а провирон - нет...

А что вообще дает настроение, в смысле от уровня теста или как? Просто о пресловутом пере на тренировках что от фармы, что от предтренов только читаю, кроме активной личной жизни и после хорошенько пожрать выспаться настроение если что-то и давало на треньке слегка, так это крейз (спортпит предтрен), но на уровне хорошего нового музла в наушниках, от эка думал буду бегать как заводной - спать во второй половине дня, в аккурат после 2ого приема рубить начинает.

пс пост из ветки фармы, не стал там флудить, в разделе глупые вопросы не стал писать , тк "О фарме".

Опубліковано:
Везет. Я 120кг здоровяков вижу очень редко вообще в принципе. Ну, не толстяков разумеется, а спортсменов.

Щас еще и тему юмора завоюет срач "качок против бойца"...

З ним взагалі цікаво боротися. Більше 1,9 м, 120 кг, зап'ясток має обхват такий, як у мене гомілка. Товстуном я його назвати не можу. Вузол плеча йому дуже важко зробити, бо руку треба зафіксувати. А це важко. Масою давить, що капець. Його тільки душити і получається. Ну і по ногах якщо працювати. А так якщо пробуєш кинути, то кидок трохи не альо виходить в динаміці. Але інколи виходить, хоча більше схоже на звалювання. Що можна сказати? Габарити рулять. При боротьбі із ним відчувається, що кілограмів десять не були би зайвими. Плюс у нас є паерліфтер. МС. 95 кг. МС робив в категорії чи-то до 100 кг, чи-то до 110. Точно не скажу. Сильний, що буйвол. Коли йде напролом, то дуже важко його зупинити. Тільки за рахунок швидкості інколи можна щось зробити. Рівень у нас у всіх приблизно однаковий і габарити відіграють велику роль. Перевага 120 кг дуже сильно відчувається. З такими людьми можна щось зробити лише за рахунок швидкості, техніки та досвіду.

Опубліковано: (змінено)

5 и 23 мои. остальное совершенно мимо.

не ясн почему грабли названы мужскими. бОльшая часть унигендерные.

Змінено користувачем Голодный котег
Опубліковано:

Молодчага!!! Так держать!!! Даешь 300!!!

Опубліковано:

но это еще не все!

Богдан первый по коэффициенту Вилкса т.е. он "Чемпион из Чемпионов" в юниорах)

Best Lifters of Juniors

PL. Lifter Nation B.Weight WF Result W. points

1. Grynevych Bogdan Ukraine 92,60 0,6295 285,5 179,72

2. Martynenko Roman Ukraine 80,40 0,6806 255,5 173,89

3. Goryachev Ivan Russia 119,50 0,5755 300,0 172,65

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
  • Створити...