Bund Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 Зачем ты это Бунду пишешь ХЗ, он маскалей не вешает возле камуняки на гыляке. Ти думаєш, що він повірить? Я їх не тільки вішаю, я ними обідаю. Дуже добре вони смакують після тренування. Астероїди нервово курять в сторонці. Замість предтреника - свіжа кровушка членів КПРФ, що закатовані расово чистими бандерівцями . Рве крутіше за джека. Раджу спробувати.
Skodnik Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 дуже жирний вкид лайна, вентилятор не стягне )))))) абажди, еще есть Ющенко, Янык и Путька) :JC_humpy: Далее будет...
Bund Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 поганий тільки ультра правий рух, як і ультра лівий, в іншому нічого поганого не бачу хоча не факт, що зараз країні не пішов би на користь якийсь ультра напрямок, а то погрузли всі в хабарях і розкраданні казни дуже жирний вкид лайна, вентилятор не стягне )))))) На тему "национализ - это плохо": Украинцы - это плохо! Украинцы - это плохо, Добкин, Кернес - хорошо, Украинцы - это плохо, Аделаджа - хорошо. Украинцы - это плохо, А вот Фельдман - хорошо, Украинцы - это плохо, А Табачник - хорошо. Украинцы - это плохо, Богословская - не плохо, Украинцы - это плохо, А Арфуш - совсем не плохо. Украинцы - это плохо, Черновецкий - хорошо, Украинцы - это плохо, Гурвиц - это хорошо. Тина Кароль – как чудесно! Украинцы – плохо. Таня Либерман прекрасна! Украинцы – плохо. Вот Кауров Будулай – депутата выбирай! Жвания, Григян, Васадзе – все славяне, все свои! Украина – это плохо, Вся фашистская она. Украинцы все фашисты, Нехорошие они. Против них антифашисты, Толерантные они. Чтоб фашизм нам победить – Украинцев всех убить! Потому что если нет – Будет новый Святослав, Новый Гонта, Зализняк, И Хмельницкий, и Богун, Будет Довбуш, Кармалюк, Скоропадский, Болбочан, И Петлюра, и Махно, Коновалец и Бандера, И прийдет Роман Шухевич - Он со шмайсером , в крестах, - Нагонять тотальный страх. Вот поэтому и надо Украинцев всех убить, А фашистскую их землю АрфушАми заселить. И наступит толерантность Без фашистских украинцев: Вместо свастики фашистской Там где был Собор Софии Будет центр жертв голокоста И музей фашистских жертв, Чтобы каялись фашисты, И платили жертвам деньги, Можно в долларах и евро, И наличкой тоже можно, Потому что виноваты, Что такими родились, На земле своей фашистской, Где кровавые погромы Сотворили гайдамаки. В общем, стыдно и немодно Быть фашистским украинцем, Провокатором-злодеем, маргиналом-экстремистом.
81eg Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 Раджу спробувати. Меня от них на рыгу тянет.
yobilovus Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 Привязав вуйко москаля до колоди та пиляє дворучною пилою. Москаль верещить, звивається. На шум надходить сусід. - А шо то в Вас куме, фузеї нема чи машингвера, так си тово з тим москалем мордуєте? - Та маю я і фузею і машингвер, але нині маю час та натхнення! Підручник з математики для маленьких гуцулів. Задача 1. Дід Василь нагострив сокиру, лопату, три багнети і один топірець. Запитання. Скільки туристів з Москви завітало на турбазу “Карпати”? Задача 2. Смерека. На смереці висять 3 москалі, навколо неї танцюють 5 гуцулів з топірцями. Запитання. А чи не чарівно у нас на Прикарпатті? Львів. В салон автобуса заходить вуйко з кулеметом: - Шановнi добродii, а чи не пiдкажете ви менi котра година? Усі сидять, мовчать. Тут нєгр схоплюєтьсься з місця: - Сiмнадцять годин, п’ятнадцять хвилин дядьку! - Та сиди, синку, сам бачу, що не москаль!
t04k2 Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 з самого малого - я ніколи не викидаю сміття на вулиці, мимо урни, не залишаю його після себе на природі і т.д. это культура а не патриотизм=( А я вот не патриот, не вижу за что любить Государство в котором живу, больше вижу за что ненавидеть, а Страна мне нравится, и с удовольствием бы из нее свалил при первой возможности воспользуюсь этим Кстати насчет демотиватора того это такой бред эпический
Skodnik Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 www.youtube.com/watch?v=tqd5p9eLhZA Мир, дружба, Штанга;)
yobilovus Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 У конкурсі “Україна очима москалів” переміг пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів триметрове слово “Україна”.
andreyyy Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 У конкурсі “Україна очима москалів” переміг пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів триметрове слово “Україна”. Да, национализм - это, действительно, хорошо. ) Для процветания Украины как раз не хватает моих выколотых глаз.
Bund Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 Кстати насчет демотиватора того это такой бред эпический Ну як сказати. Ти просто з таким не зіштовхувався.
Рекомендовані повідомлення