Hvaran Опубліковано: 23 червня 2013 Опубліковано: 23 червня 2013 Adrenalin, ему не грубили, а намекнули о том, что такое приветствие\знакомство\описание антропометрии в своей темы, мягко говоря не очень... Просто кто как воспринимает инфу, имхо он нагрубил человеку, достаточно жестко и некрасиво. За что и получил по заслугам. он ниче не получил.
HusH Опубліковано: 23 червня 2013 Опубліковано: 23 червня 2013 он ниче не получил. Ну забанили же... или ты имеешь ввиду в прямом смысле?)
Adrenalin Опубліковано: 23 червня 2013 Опубліковано: 23 червня 2013 Adrenalin, ему не грубили, а намекнули о том, что такое приветствие\знакомство\описание антропометрии в своей темы, мягко говоря не очень... Просто кто как воспринимает инфу, имхо он нагрубил человеку, достаточно жестко и некрасиво. За что и получил по заслугам. Значить так ви приймаєте новичків? Він на форумі 1 раз в свому житті. Нехнає шо і куда. А йому зразу: скоро буит так "привет всем. У меня член 42см" А вже був приводиа анологію з качалкою. Приходиш ти(мужик, з яйцями), в качалку. Вітаєшся, кажеш як тебе звати і скільки в тебе рука. Всі вітаються і тут підходить чел і каже: - скоро будуть так вітатись "привет всем. У меня член 42см". Ліпа лахаючи з його руки 42см, чи восхісчаясь його членом, чи хз.. Звичайно шо ТИ, як мужик з яйцями йому вріжеш, хіба ні?. Ваш форум, це як качалка. В ній є свої правила. Так можна робити, а так ні. Я Юру попередив, що на форумі є тролі, любителі підпиздіти. Сказав щоб він тримав себе в руках і не вівся на провокацію. Але! Зневага до новачка, порівняння руки з хуйом. Вибачте! Так навіть ви мене не зустрічали.. А тепер Я! ШО з того шо Я з БІЦЕПСА? Ну так доля повернула шо я попав на той форум. Не подобаєтья Спасокукоцький, будь-ласка. ШО мені до нього? Я від нього прийшов до Вас, бо поняв шо лажовий в Юри форум. А Ваш мені здався культурний і привітний, на відміну від інших.. ПРО кувиркання слів. Чесно! Я не спіцяльно. Часто, Дуже часто я пишу одною рукою, а другою їм.. Ну не приділяю я тому великої уваги! Замітьте, на форумі де писав Гончаров, він тоже писав сташно мутно, нерозбірливо, з помилками, без абзаців, та ше й скорочував слова. ВАМ ж то не помішало його не поважати?? ПРО глисти. Як каже СТАТИСТИКА. Глисти є у 99% людей. Не всі, про них знають, не всі хочуть знати. Я здавав аналізи бо хотів переконатись. Симпктоми стандартні для сотень хворіб. Я здава аналізи 4 рази, в 2 різні поліклініки. 1 раз шось виявили! А може і не виявили, може просто написали, щоб не зай*бував їх. Продублюю у 99% людей! Комусь вони нічо не причиняють, когось пучить, когось тяне на солодке. І бла, бла, бла... Хто хоче той перевіриться, а хто не хоче той буде вірити в діда Мороза, і буде говорити шо дощ іде - коли йому плюватимуть в очі. Вернемся до Юри. Як би ви віднеслись, якби в новій качалці вашу руку порівняли з хуйом? -- поморозились би завсігдатих залу(форума) чи -- були б мужиком? (з яйками)
Outlawif Опубліковано: 23 червня 2013 Опубліковано: 23 червня 2013 Есть уже тема-свалка, зачем плодить еще несколько? Не добавляйте работы модераторам.
81eg Опубліковано: 23 червня 2013 Опубліковано: 23 червня 2013 Обидели мышку написяли в норку! Свободу Юрию Деточкину!!!
HusH Опубліковано: 23 червня 2013 Опубліковано: 23 червня 2013 Никто не сравнивал руку с хреном, была проведена параллель...(Итить колотить, Вы же на специализированном форуме, это все равно что ты на форуме автомобилистов, напишешь о своей машине - год выпуска 97, объем двигателя - 1,3) никому это не интересно Ты не зришь в корень проблемы
81eg Опубліковано: 23 червня 2013 Опубліковано: 23 червня 2013 это все равно что ты на форуме автомобилистов, напишешь о своей машине - год выпуска 97, объем двигателя - 1,3) нет не так. Мне 21 у меня девятка.
HusH Опубліковано: 23 червня 2013 Опубліковано: 23 червня 2013 нет не так. Мне 21 у меня девятка. Сильно обыденно)
Рекомендовані повідомлення