Перейти до публікації

Флуд, Оффтоп, Флейм

StrongMen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Adrenalin, ему не грубили, а намекнули о том, что такое приветствие\знакомство\описание антропометрии в своей темы, мягко говоря не очень...

Просто кто как воспринимает инфу, имхо он нагрубил человеку, достаточно жестко и некрасиво. За что и получил по заслугам.

он ниче не получил.

• Відповіді 12,8 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1085

• 81eg

809

• Егорычъ

560

• yobilovus

412

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
он ниче не получил.

Ну забанили же... или ты имеешь ввиду в прямом смысле?)

Опубліковано:
Adrenalin, ему не грубили, а намекнули о том, что такое приветствие\знакомство\описание антропометрии в своей темы, мягко говоря не очень...

Просто кто как воспринимает инфу, имхо он нагрубил человеку, достаточно жестко и некрасиво. За что и получил по заслугам.

Значить так ви приймаєте новичків? Він на форумі 1 раз в свому житті. Нехнає шо і куда. А йому зразу:

скоро буит так "привет всем. У меня член 42см"

А вже був приводиа анологію з качалкою.

Приходиш ти(мужик, з яйцями), в качалку. Вітаєшся, кажеш як тебе звати і скільки в тебе рука. Всі вітаються і тут підходить чел і каже: - скоро будуть так вітатись "привет всем. У меня член 42см". Ліпа лахаючи з його руки 42см, чи восхісчаясь його членом, чи хз..

Звичайно шо ТИ, як мужик з яйцями йому вріжеш, хіба ні?.

Ваш форум, це як качалка. В ній є свої правила. Так можна робити, а так ні. Я Юру попередив, що на форумі є тролі, любителі підпиздіти. Сказав щоб він тримав себе в руках і не вівся на провокацію.

Але! Зневага до новачка, порівняння руки з хуйом. Вибачте! Так навіть ви мене не зустрічали..

А тепер Я! ШО з того шо Я з БІЦЕПСА? Ну так доля повернула шо я попав на той форум. Не подобаєтья Спасокукоцький, будь-ласка. ШО мені до нього?

Я від нього прийшов до Вас, бо поняв шо лажовий в Юри форум. А Ваш мені здався культурний і привітний, на відміну від інших..

ПРО кувиркання слів. Чесно! Я не спіцяльно. Часто, Дуже часто я пишу одною рукою, а другою їм.. Ну не приділяю я тому великої уваги! Замітьте, на форумі де писав Гончаров, він тоже писав сташно мутно, нерозбірливо, з помилками, без абзаців, та ше й скорочував слова. ВАМ ж то не помішало його не поважати??

ПРО глисти. Як каже СТАТИСТИКА. Глисти є у 99% людей. Не всі, про них знають, не всі хочуть знати. Я здавав аналізи бо хотів переконатись. Симпктоми стандартні для сотень хворіб.

Я здава аналізи 4 рази, в 2 різні поліклініки. 1 раз шось виявили! А може і не виявили, може просто написали, щоб не зай*бував їх.

Продублюю у 99% людей! Комусь вони нічо не причиняють, когось пучить, когось тяне на солодке.

І бла, бла, бла... Хто хоче той перевіриться, а хто не хоче той буде вірити в діда Мороза, і буде говорити шо дощ іде - коли йому плюватимуть в очі.

Вернемся до Юри. Як би ви віднеслись, якби в новій качалці вашу руку порівняли з хуйом?

-- поморозились би завсігдатих залу(форума)

чи

-- були б мужиком? (з яйками)

Опубліковано:

Есть уже тема-свалка, зачем плодить еще несколько? Не добавляйте работы модераторам.

Опубліковано:

Обидели мышку написяли в норку!

Свободу Юрию Деточкину!!!

Опубліковано:

Никто не сравнивал руку с хреном, была проведена параллель...(Итить колотить, Вы же на специализированном форуме, это все равно что ты на форуме автомобилистов, напишешь о своей машине - год выпуска 97, объем двигателя - 1,3) никому это не интересно

Ты не зришь в корень проблемы

Опубліковано:
это все равно что ты на форуме автомобилистов, напишешь о своей машине - год выпуска 97, объем двигателя - 1,3)

нет не так.

Мне 21 у меня девятка.

Опубліковано:
нет не так.

Мне 21 у меня девятка.

Сильно обыденно)

Опубліковано:

Не оскорбляй человека.

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
  • Створити...