SergeyU Опубліковано: 28 травня 2015 Опубліковано: 28 травня 2015 З часом проявився гострий гастрит, дієти, лікування і все інше мало допомагає. Цікавить, як хто тренується :d_training: і харчується :connie_pizza-1: при гастриті. Ваш досвід буде корисним для мене і для таких, як я! P.S. Сам думав, що це взагалі не хвороба і паритись не варто, поки він не пришов... Надіюсь на розуміння :Laie_22:
Lwkl82 Опубліковано: 28 травня 2015 Опубліковано: 28 травня 2015 У меня хронический гастродуоденит, не беспокоит уже около 2 лет. Раньше когда кушал 1-2 раза в день сильно беспокоил, сейчас когда начал есть 6-7 раз в день беспокоить перестал. Лекарства тоже помню не помогали почти Где то недельку перестал есть 6-7 раз в день, опять пришел гастрит. Вот и не знаю , что думать.
SergeyU Опубліковано: 28 травня 2015 Автор Опубліковано: 28 травня 2015 У меня хронический гастродуоденит, не беспокоит уже около 2 лет. Раньше когда кушал 1-2 раза в день сильно беспокоил, сейчас когда начал есть 6-7 раз в день беспокоить перестал. Лекарства тоже помню не помогали почти Где то недельку перестал есть 6-7 раз в день, опять пришел гастрит. Вот и не знаю , что думать. Я також 6-7 разів їм, основна проблема, що порції 300, максимум 400 грам. Більше з'їм, просто все знову починається.
J'aime Tate Опубліковано: 28 травня 2015 Опубліковано: 28 травня 2015 шо значит лекарства не помогают, ребят, то врачи херовые мне лекарства помогли ещё 12 лет назад, сейчас я уверен наука шагнула ещё вперёд просто часто гастриты пытаются лечить терапевты, а надо идти к гастроэнтерологу тренироваться нельзя кстати
SergeyU Опубліковано: 28 травня 2015 Автор Опубліковано: 28 травня 2015 шо значит лекарства не помогают, ребят, то врачи херовые мне лекарства помогли ещё 12 лет назад, сейчас я уверен наука шагнула ещё вперёд просто часто гастриты пытаются лечить терапевты, а надо идти к гастроэнтерологу тренироваться нельзя кстати Лікувався у Кандидата медичних наук, гастроентеролога, тільки от коштів улетіло "в трубу" безліч, а все знову і знову повторюється. Лікаря порадив друг сім'ї, деяким він реально допоміг, а от мені ні.
power_ua Опубліковано: 28 травня 2015 Опубліковано: 28 травня 2015 Викинути сіль, перець, гостре, смажене, каву, жирне з раціону і все буде ОК і без лікарів. Якщо дієта не допомагає, значить це не гастрит, а вже може і язва. Треба йти на обстеження і ковтати зонд. По пам'яті років 10 тому поборов гастрит і язву препаратом алмагель і дуже строгою дієтою протягом довгого періоду. Зараз їм усе, що бачу, і нічого. Общем , що тут говорити - дієта №5 з ББ ухилом цілком підходить для хронічних гастритчиків - усе їсти варене, в особливо запущених випадках і мелене. Менше думати про їжу, щоб сок не виділявся. Краще трохи сала піднабрать ніж шлунок запороти.
SergeyU Опубліковано: 28 травня 2015 Автор Опубліковано: 28 травня 2015 Викинути сіль, перець, гостре, смажене, каву, жирне з раціону і все буде ОК і без лікарів. Якщо дієта не допомагає, значить це не гастрит, а вже може і язва. Треба йти на обстеження і ковтати зонд. По пам'яті років 10 тому поборов гастрит і язву препаратом алмагель і дуже строгою дієтою протягом довгого періоду. Зараз їм усе, що бачу, і нічого. Общем , що тут говорити - дієта №5 з ББ ухилом цілком підходить для хронічних гастритчиків - усе їсти варене, в особливо запущених випадках і мелене. Менше думати про їжу, щоб сок не виділявся. Краще трохи сала піднабрать ніж шлунок запороти. Як довго сидів на дієті і якими порціями їв? Тренування зупиняв на період лікування?
J'aime Tate Опубліковано: 28 травня 2015 Опубліковано: 28 травня 2015 Лікувався у Кандидата медичних наук, гастроентеролога, тільки от коштів улетіло "в трубу" безліч, а все знову і знову повторюється. Лікаря порадив друг сім'ї, деяким він реально допоміг, а от мені ні. може диагноз неправильный или ещё чего мне гастроэнтеролог сразу сказала - гастрит лечится понятно что строгая диета, пилюли и никаких тренировок
power_ua Опубліковано: 28 травня 2015 Опубліковано: 28 травня 2015 Як довго сидів на дієті і якими порціями їв? Тренування зупиняв на період лікування? я тоді кинув пити і курити, а спортом тоді не займався крім велосипеда ніяким. Кількість порцій була стандартною - 3-4 на день. Але суть не в кількості, суть у тому, щоб їжа була максимально дієтичною, без приправ, що викликають посилене виділення шлункового соку і як наслідок підвищення кислотності. Але є ще нюанс - вважається, що в цьому усьому винна https://uk.wikipedia.org/wiki/Helicobacter_pylori .... на рахунок тренувань не розумію який зв'язок - особисто я думаю, що це лишнє і далеко не головний фактор. на дієті сидів довго - більше року
power_ua Опубліковано: 28 травня 2015 Опубліковано: 28 травня 2015 ще згадав - також вживав препарат Омепразол
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз