Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

З часом проявився гострий гастрит, дієти, лікування і все інше мало допомагає.

Цікавить, як хто тренується :d_training: і харчується :connie_pizza-1: при гастриті. Ваш досвід буде корисним для мене і для таких, як я!

P.S. Сам думав, що це взагалі не хвороба і паритись не варто, поки він не пришов...

Надіюсь на розуміння :Laie_22:

• Ответов 21
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• SergeyU

5

• kotyuk

4

• Cell

3

• power_ua

3

Топ авторов темы

Опубликовано

У меня хронический гастродуоденит, не беспокоит уже около 2 лет.

Раньше когда кушал 1-2 раза в день сильно беспокоил, сейчас когда начал есть 6-7 раз в день беспокоить перестал.

Лекарства тоже помню не помогали почти

Где то недельку перестал есть 6-7 раз в день, опять пришел гастрит.

Вот и не знаю , что думать.

Опубликовано
У меня хронический гастродуоденит, не беспокоит уже около 2 лет.

Раньше когда кушал 1-2 раза в день сильно беспокоил, сейчас когда начал есть 6-7 раз в день беспокоить перестал.

Лекарства тоже помню не помогали почти

Где то недельку перестал есть 6-7 раз в день, опять пришел гастрит.

Вот и не знаю , что думать.

Я також 6-7 разів їм, основна проблема, що порції 300, максимум 400 грам. Більше з'їм, просто все знову починається.

Опубликовано

шо значит лекарства не помогают, ребят, то врачи херовые

мне лекарства помогли ещё 12 лет назад, сейчас я уверен наука шагнула ещё вперёд

просто часто гастриты пытаются лечить терапевты, а надо идти к гастроэнтерологу

тренироваться нельзя кстати

Опубликовано
шо значит лекарства не помогают, ребят, то врачи херовые

мне лекарства помогли ещё 12 лет назад, сейчас я уверен наука шагнула ещё вперёд

просто часто гастриты пытаются лечить терапевты, а надо идти к гастроэнтерологу

тренироваться нельзя кстати

Лікувався у Кандидата медичних наук, гастроентеролога, тільки от коштів улетіло "в трубу" безліч, а все знову і знову повторюється.

Лікаря порадив друг сім'ї, деяким він реально допоміг, а от мені ні.

Опубликовано

Викинути сіль, перець, гостре, смажене, каву, жирне з раціону і все буде ОК і без лікарів. Якщо дієта не допомагає, значить це не гастрит, а вже може і язва. Треба йти на обстеження і ковтати зонд.

По пам'яті років 10 тому поборов гастрит і язву препаратом алмагель і дуже строгою дієтою протягом довгого періоду. Зараз їм усе, що бачу, і нічого.

Общем , що тут говорити - дієта №5 з ББ ухилом цілком підходить для хронічних гастритчиків - усе їсти варене, в особливо запущених випадках і мелене. Менше думати про їжу, щоб сок не виділявся. Краще трохи сала піднабрать ніж шлунок запороти.

Опубликовано
Викинути сіль, перець, гостре, смажене, каву, жирне з раціону і все буде ОК і без лікарів. Якщо дієта не допомагає, значить це не гастрит, а вже може і язва. Треба йти на обстеження і ковтати зонд.

По пам'яті років 10 тому поборов гастрит і язву препаратом алмагель і дуже строгою дієтою протягом довгого періоду. Зараз їм усе, що бачу, і нічого.

Общем , що тут говорити - дієта №5 з ББ ухилом цілком підходить для хронічних гастритчиків - усе їсти варене, в особливо запущених випадках і мелене. Менше думати про їжу, щоб сок не виділявся. Краще трохи сала піднабрать ніж шлунок запороти.

Як довго сидів на дієті і якими порціями їв? Тренування зупиняв на період лікування?

Опубликовано
Лікувався у Кандидата медичних наук, гастроентеролога, тільки от коштів улетіло "в трубу" безліч, а все знову і знову повторюється.

Лікаря порадив друг сім'ї, деяким він реально допоміг, а от мені ні.

може диагноз неправильный или ещё чего

мне гастроэнтеролог сразу сказала - гастрит лечится

понятно что строгая диета, пилюли и никаких тренировок

Опубликовано
Як довго сидів на дієті і якими порціями їв? Тренування зупиняв на період лікування?

я тоді кинув пити і курити, а спортом тоді не займався крім велосипеда ніяким. Кількість порцій була стандартною - 3-4 на день. Але суть не в кількості, суть у тому, щоб їжа була максимально дієтичною, без приправ, що викликають посилене виділення шлункового соку і як наслідок підвищення кислотності. Але є ще нюанс - вважається, що в цьому усьому винна http://uk.wikipedia.org/wiki/Helicobacter_pylori ....

на рахунок тренувань не розумію який зв'язок - особисто я думаю, що це лишнє і далеко не головний фактор.

на дієті сидів довго - більше року

Опубликовано

ще згадав - також вживав препарат Омепразол

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...