Cell Опубліковано: 19 січня 2012 Опубліковано: 19 січня 2012 Выезжаю в Полтаву!!! ))) Я только ЗА, приезжай в гости.
Cell Опубліковано: 12 лютого 2012 Опубліковано: 12 лютого 2012 а вот и я Делись впечатлениями! Мы их часто делаем )
Jus Опубліковано: 12 лютого 2012 Опубліковано: 12 лютого 2012 а вот и я И какая часть тебя в кастрюльке? о__О Нога, рука? ))))
Cell Опубліковано: 12 лютого 2012 Опубліковано: 12 лютого 2012 И какая часть тебя в кастрюльке? о__О Нога, рука? )))) :bj: эта плюс
Bund Опубліковано: 27 лютого 2012 Опубліковано: 27 лютого 2012 Чим можна замінити кляту курятину? Півкіло вдень рубаю, вже тошно. І яйця, і кисломолочні сири з твердими. Плюс прот. Вже не можу цією "хімією" таритися. Зрозуміло, що можна замінити іншим м'ясом, але телятина в 1,5 рази дорожча за філе курятини. Жінка з дому вижене, якщо вдень по півкіло телятини сам буду рубати. Взагалі, у кого які джерела білку з натуральних продуктів?
Hvaran Опубліковано: 27 лютого 2012 Опубліковано: 27 лютого 2012 Чим можна замінити кляту курятину? Півкіло вдень рубаю, вже тошно. І яйця, і кисломолочні сири з твердими. Плюс прот. Вже не можу цією "хімією" таритися. Зрозуміло, що можна замінити іншим м'ясом, але телятина в 1,5 рази дорожча за філе курятини. Жінка з дому вижене, якщо вдень по півкіло телятини сам буду рубати. Взагалі, у кого які джерела білку з натуральних продуктів? курятина, индейка, телятина и тунец консервированный. Если из мясно-рыбного. И частенько ещё печень ем.
IFMember Опубліковано: 28 лютого 2012 Опубліковано: 28 лютого 2012 А тунец лучше таки консервы или филе замороженное?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз