demoalex Опубліковано: 10 червня 2015 Опубліковано: 10 червня 2015 Нещодавно купив собі баночку Glucosamine Chondroitin MSM від Ultimate Nutrition. З виду наче все ок, з термінами теж все в порядку. Однак, після того як мені 2 людини сказали, що це підробка виникла необхідність запитати знаючих людей. На фото нижче 2 банки тієї ж фірми, але з різними етикетками (по 4 фото кожної банки). Допоможіть виявити підробку, завчасно вдячний за допомогу.
david Опубліковано: 10 червня 2015 Опубліковано: 10 червня 2015 всі варіанти - підробка особливо небезпечна для здоров'я. надсилай мені - я знищу
Jack_ Опубліковано: 11 червня 2015 Опубліковано: 11 червня 2015 Нещодавно купив собі баночку Glucosamine Chondroitin MSM від Ultimate Nutrition. З виду наче все ок, з термінами теж все в порядку. Однак, після того як мені 2 людини сказали, що це підробка виникла необхідність запитати знаючих людей. На фото нижче 2 банки тієї ж фірми, але з різними етикетками (по 4 фото кожної банки). Допоможіть виявити підробку, завчасно вдячний за допомогу. На первых фото старые упаковки, на последних новые упаковки. Оба варианта почти со 100% уверенностью оригинал
demoalex Опубліковано: 11 червня 2015 Автор Опубліковано: 11 червня 2015 На первых фото старые упаковки, на последних новые упаковки. Оба варианта почти со 100% уверенностью оригинал Дата виготовлення на перших фото 06.14, а на останніх 04.14, хоча, як Ви самі написали, перші фото - це стара упаковка. мало б бути навпаки
Jack_ Опубліковано: 12 червня 2015 Опубліковано: 12 червня 2015 Дата виготовлення на перших фото 06.14, а на останніх 04.14, хоча, як Ви самі написали, перші фото - це стара упаковка. мало б бути навпаки Да разница в два месяца, была еще походу старая партия этикеток и новых, вот и налепили.
Broth Опубліковано: 12 червня 2015 Опубліковано: 12 червня 2015 Вроде обе настоящие. Для начала попробуй руками разломать таблетос. Если ломается (крошится) легко,- подделка. У меня были такие из обоих партий, только крышки наоборот. Думаю, просто фасуют на разных заводах. ФитнесФактор - это официал. Палево не везет.
PROTEINFACTORY Опубліковано: 12 червня 2015 Опубліковано: 12 червня 2015 Дата виготовлення на перших фото 06.14, а на останніх 04.14, хоча, як Ви самі написали, перші фото - це стара упаковка. мало б бути навпаки Можно не сомневаться. У меня были оба варианта в одной поставке.
Walkin Опубліковано: 15 червня 2015 Опубліковано: 15 червня 2015 Ручаюсь за ФитнесФактор , подделку не парят .
Ark Опубліковано: 16 червня 2015 Опубліковано: 16 червня 2015 Все пацаны, можно смело брать, ноунэйм в интернете поручился.
птицелов Опубліковано: 16 червня 2015 Опубліковано: 16 червня 2015 Все пацаны, можно смело брать, ноунэйм в интернете поручился. аффторитетное мнение !!! а я скажу что пробовал эксплоды 2.0 ффактора и свои.2 большие разницы.первые кампот ...мои даже по внешнему виду жидкости другие.(не реклама потому что 2.0 уже нет))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз