Seqreti Опубліковано: 3 листопада 2015 Опубліковано: 3 листопада 2015 Ты не за него говоришь случаем?
coleman79 Опубліковано: 3 листопада 2015 Опубліковано: 3 листопада 2015 друга цей спартан чи як його спонсорує, той пости виложує вк з написами цієї продукції і блабла а вони дають йому фарми на підготовку. так він поставив пару раз трен енантат і болденон, жопа вся пухне, сидить на німєсілі і ноги не качає після інєкції пару днів, а потім вирішив продавати ці препи що йому дають, докладати лаве і сп купує))) ніхто не говорить про кількість ДР, а от про масло я сказав) Не повезло другу, очень жопа чувствительная.
kapitan.testosteron Опубліковано: 3 листопада 2015 Опубліковано: 3 листопада 2015 Ты не за него говоришь случаем? Показать нєа, хоча цей тоже в тємі)
dozer Опубліковано: 3 листопада 2015 Опубліковано: 3 листопада 2015 тренер с зала тоже их рекламирует, пост ВК) говорю пусть не юзает, но сказал что будет пробовать) неделю назад спрашивал) надо будет спросить сегодня что и как )
se-mma Опубліковано: 3 листопада 2015 Опубліковано: 3 листопада 2015 Я думаю на шару будет лучше заходить чем за деньги)))
coleman79 Опубліковано: 3 грудня 2015 Опубліковано: 3 грудня 2015 Что-то тема заглохла. Неужели никто не юзает Spartan? Я вот прикупил пропа ихнего, на посленовогодие))) Вот думаю суст у них брать или BPharm.
Billi Опубліковано: 3 грудня 2015 Опубліковано: 3 грудня 2015 а что писать.кто хочет тот юзает .я тоже прикупил тесто и деку
vitormma Опубліковано: 3 грудня 2015 Опубліковано: 3 грудня 2015 Что-то тема заглохла. Неужели никто не юзает Spartan? Я вот прикупил пропа ихнего, на посленовогодие))) Вот думаю суст у них брать или BPharm. Бери у них Зачем производителей смешивать?
coleman79 Опубліковано: 27 грудня 2015 Опубліковано: 27 грудня 2015 О, у Спартана скидки новогодние на сайте)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз