andreihahatunchik Опубліковано: 9 липня 2013 Опубліковано: 9 липня 2013 Бца можно заменить их отсутствием. Это уже кроме шуток. что можете подсказать,чтобы восстановлялся быстрей посли трени?
Bund Опубліковано: 9 липня 2013 Опубліковано: 9 липня 2013 пью воду,и бананы лопаю))но для восстановления явно не хватает! Мало їсиш. Розпиши свій раціон. Щось мені підказує, що тут явна прогалина.
andreihahatunchik Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 Мало їсиш. Розпиши свій раціон. Щось мені підказує, що тут явна прогалина. Семья не маленькая,как бы...мать готовит для всех, возможно не доедаю.
andreihahatunchik Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 100% що не доїдаєш думаю протеин купить,возможно поможет)Но вот после физухи,не могу заснуть странно!
Jus Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 Но вот после физухи,не могу заснуть странно! ЦНС передрочена явно
andreihahatunchik Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 ЦНС передрочена явно Наверное надо валерьянку попить?? Еще один вопрос, на форуме прочитал о L-Carnitine, правду пишут что добавляет выносливости?
Jus Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 Наверное надо валерьянку попить?? ну хуже не будет точно
Ark Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 думаю протеин купить,возможно поможет)Но вот после физухи,не могу заснуть странно! Да одним белком тут не поможешь, углеводы тоже нужны.
andreihahatunchik Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 Да одним белком тут не поможешь, углеводы тоже нужны. углеводы буду есть с продуктов)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз