Перейти до публікації

Заруби

Тарас Ф.

Опрос о зарубе  

39 користувачів проголосувало

1. 1. Какое движение выбираем для зарубы?

• Присед
      12
    • Тягу
      10
    • Пиво
      16
  2. 2. Собираем взносы из участников?

• Да, по писят с человека
      26
    • Больше/меньше, напишу в тему
      1
    • Нет
      11
  3. 3. Каким образом будет проходить заруба?

• Один подход
      19
    • На время
      7
    • С перекурами, чтобы можно было пиваса бахнуть между подходами
      12
  4. 4. Учавствовать будешь?

• Да
      7
    • Нет
      13
    • Дрыщ
      18

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)

Брати по залізу, розпочався новий масонабірний сезон. Тому пропоную організуватися для проведення якоїсь нехитрої заруби. Звичайно для їх проведення потрібна організаційна допомога адмінів або модераторів.

Що я пропоную.

1. Провести заруби по тим же схемам, що проводились в кінці минулого і на початку цього років (тяга і присідання).

2. Зарубитися можна, навіть, без призового фонду, заради інтересу. Або, якщо потрібен більший стимул для учасників, то призовий фонд скласти з стартових внесків самих учасників (наприклад, 50 грн.) та добровільних внесків всіх бажаючих (сума довільна, кому скільки не жалко). Призовий фонд поділити пропорційно. Я пропоную так: 50% за І місце, 30% за ІІ місце, 20% за ІІІ місце.

3. Звичайно, потрібна допомога людини (адміна або модератора, або просто поважного форумчанина), який взяв би на себе функції арбітра, збирача відео учасників, збирача-хранителя і вручителя призового фонду.

4. Заруби провести при умови заявки не менше 5 учасників.

Ваш хід, шановні.

Змінено користувачем GuessWhoIm?!
  • Відповіді 102
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• XXR XXX

27

• andreyyy

18

• Тарас Ф.

16

• wolf

9

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

опять многоповторка?

Опубліковано:

Я сам не великий фанат багатоповторки. Але все ж таки багатоповторка більше підходить для масовості.

Опубліковано:
Я сам не великий фанат багатоповторки. Але все ж таки багатоповторка більше підходить для масовості.

я бы еще подумал на счет многоповторки

если это будит не на время а в один подход

и без лямок а присед жопой в пол

Опубліковано:

в примеру вес в тяге должен быть 200% от собственного а в приседе 150%

Опубліковано:

не пойму чего все прицепились в присед жопой в пол. Достаточно угла, который на соревнованиях засчитывают к примеру в ИПФ ну или другой федерации. Просто из-за доседа/недоседа даже в угол идут постоянные споры, а уж про жопой в пол, тут вообще можно переругаться, у кого-то ляжки большие, у кого-то маленькие, у кого-то растяжки нет для таких приседаний и тд.

По тяге например можно один подход если внизу в течении там скольки то секунд не поднял - то все, конец. Тянуть можно фиксированный вес по какой-то из формул или общий для всех а потом как-то по Вилксу высчитывать.

Опубліковано:

Один підхід для мене також більш привабливіший. Абсолютно підтримую такий варіант.

Опубліковано:
в примеру вес в тяге должен быть 200% от собственного а в приседе 150%

не будет массовости при таких раскладах.

Опубліковано:
не пойму чего все прицепились в присед жопой в пол. Достаточно угла, который на соревнованиях засчитывают к примеру в ИПФ ну или другой федерации. Просто из-за доседа/недоседа даже в угол идут постоянные споры, а уж про жопой в пол, тут вообще можно переругаться, у кого-то ляжки большие, у кого-то маленькие, у кого-то растяжки нет для таких приседаний и тд.

По тяге например можно один подход если внизу в течении там скольки то секунд не поднял - то все, конец. Тянуть можно фиксированный вес по какой-то из формул или общий для всех а потом как-то по Вилксу высчитывать.

ну ниже параллели согласен

а в тяге отдых только вверху)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...