Перейти до публікації

Заруби

Тарас Ф.

Опрос о зарубе  

39 користувачів проголосувало

1. 1. Какое движение выбираем для зарубы?

• Присед
      12
    • Тягу
      10
    • Пиво
      16
  2. 2. Собираем взносы из участников?

• Да, по писят с человека
      26
    • Больше/меньше, напишу в тему
      1
    • Нет
      11
  3. 3. Каким образом будет проходить заруба?

• Один подход
      19
    • На время
      7
    • С перекурами, чтобы можно было пиваса бахнуть между подходами
      12
  4. 4. Учавствовать будешь?

• Да
      7
    • Нет
      13
    • Дрыщ
      18

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Перекличку починаю. Перший.

По голосовалці зараз троє бажаючих.

• Відповіді 102
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• XXR XXX

27

• andreyyy

18

• Тарас Ф.

16

• wolf

9

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Я за тягу. только не понял какие правила

Опубліковано:

присед

Опубліковано:

тяга!

Опубліковано:

Тяга, правила всеравно

Опубліковано:

Треба людина, яка візьме все в свої руки і об'явить змагання, їх правила і інші умови. Адміни, модери і інші добрі люди. АУ!

Може andreyyy погодиться.

Андрюха, я так зрозумів ти брати участь не хочеш. Стань нашим провідником. На форумі ти людина бувала, форумчани тобі довіряють.

Алексашка готовий презентувати приз переможцю.

Опубліковано:
Треба людина, яка візьме все в свої руки і об'явить змагання, їх правила і інші умови. Адміни, модери і інші добрі люди. АУ!

Може andreyyy погодиться.

Андрюха, я так зрозумів ти брати участь не хочеш. Стань нашим провідником. На форумі ти людина бувала, форумчани тобі довіряють.

Алексашка готовий презентувати приз переможцю.

Я могу, только без принимания денег.никогда не люблю брать себе чужие деньги, не важно для чего и какая сумма.так что для собирания, а потом рассылания денег нужен другой человек.победителя будем выбирать общим голосом в модерской, чтобы была 100%я обьективность

пс наверно создам тему в разделе продажи спортпита, с предложение к продавцам проспонсировать чисто символически призовые места, парочка по несколько банок чего то - уже будет приятно

Опубліковано:

я даю 250грн..... 50грн обов'язковий внесок s 200грн за допомогу форуму мені в моїх розслідуваннях з лохотроном)))))

Опубліковано:
Я могу, только без принимания денег.никогда не люблю брать себе чужие деньги, не важно для чего и какая сумма.так что для собирания, а потом рассылания денег нужен другой человек.победителя будем выбирать общим голосом в модерской, чтобы была 100%я обьективность

пс наверно создам тему в разделе продажи спортпита, с предложение к продавцам проспонсировать чисто символически призовые места, парочка по несколько банок чего то - уже будет приятно

Чудово.

GuessWhoIm?!, прохання, щоб ти створив окрему тему, в якій встанови змагальну вправу, правила змагань і терміни проведення змагань.

Для збирання внесків будемо шукати іншого добровольця.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...