Перейти до публікації

Война в Сирии

templar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Двох полонених турок игіл спалив

post-32146-1482448324.jpg

• Відповіді 2,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Дагот

535

• Garon

486

• OlegRO

402

• chuguniy

193

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
На, неверющий)

Та я ж не невіруючій ) просто не бачив цього відео раніше . І на інших ресурсах його як нове показують .

Ось і перепитав)

Пишуть, що в Алеппо ввели російський батальйон військової поліції. І я зрозумів що це саме ті чечени, про яких мова була в відео.

Опубліковано:
Та я ж не невіруючій ) просто не бачив цього відео раніше . І на інших ресурсах його як нове показують .

Ось і перепитав)

Пишуть, що в Алеппо ввели російський батальйон військової поліції. І я зрозумів що це саме ті чечени, про яких мова була в відео.

Очередной фейк сделали, наши то же полюбляют это дело.

Опубліковано:

Свидетельства участия в наземной операции в Сирии морских пехотинцев 879-го ОДШБ 336-й бригады морской пехоты Балтфлота.

post-32146-1482521754.jpg

Опубліковано:

Ребелам и ИГИЛу необходимо срочно освоить производство "Боярышника" и оставлять его в местах где могут появится козломордые , ведь по боевым качествам эта НАСТОЙКА превосходит "коктэйль молотова " !

Ребелам та ігіл необхідно негайно наладити виробництво "Боярышника " і залишати його там де можуть з'явитися козломорді ,

тому що по бойовим якістям ця "настойка" набагато вразливіша ніж " коктэйль молотова" !)

Опубліковано:

Чеченські поліцаї прибули до Алеппо

Що цікаво, вони однозначно мусульмани-сунніти (шиітів у рф фактично немає). А місто захопили асадівські найманці шиіти, котрі суннітів знищують. Тут є підгрунтя для конфлікту вже між поліцаями та найманцями.

https://youtu.be/blI79Lt5ub4

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...