Перейти к содержанию

Война в Сирии

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Двох полонених турок игіл спалив

post-32146-1482448324.jpg

• Ответов 2.9 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Дагот

535

• Garon

486

• OlegRO

402

• chuguniy

193

Топ авторов темы

Опубликовано
На, неверющий)

Та я ж не невіруючій ) просто не бачив цього відео раніше . І на інших ресурсах його як нове показують .

Ось і перепитав)

Пишуть, що в Алеппо ввели російський батальйон військової поліції. І я зрозумів що це саме ті чечени, про яких мова була в відео.

Опубликовано
Та я ж не невіруючій ) просто не бачив цього відео раніше . І на інших ресурсах його як нове показують .

Ось і перепитав)

Пишуть, що в Алеппо ввели російський батальйон військової поліції. І я зрозумів що це саме ті чечени, про яких мова була в відео.

Очередной фейк сделали, наши то же полюбляют это дело.

Опубликовано

Свидетельства участия в наземной операции в Сирии морских пехотинцев 879-го ОДШБ 336-й бригады морской пехоты Балтфлота.

post-32146-1482521754.jpg

Опубликовано

Ребелам и ИГИЛу необходимо срочно освоить производство "Боярышника" и оставлять его в местах где могут появится козломордые , ведь по боевым качествам эта НАСТОЙКА превосходит "коктэйль молотова " !

Ребелам та ігіл необхідно негайно наладити виробництво "Боярышника " і залишати його там де можуть з'явитися козломорді ,

тому що по бойовим якістям ця "настойка" набагато вразливіша ніж " коктэйль молотова" !)

Опубликовано

Чеченські поліцаї прибули до Алеппо

Що цікаво, вони однозначно мусульмани-сунніти (шиітів у рф фактично немає). А місто захопили асадівські найманці шиіти, котрі суннітів знищують. Тут є підгрунтя для конфлікту вже між поліцаями та найманцями.

https://youtu.be/blI79Lt5ub4

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...