Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Вас, мадам, уже ничего не берет )) А наркоманы - чуткие, ранимые натуры )

• Ответов 471
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• andreyyy

108

• Outlawif

74

• OlegRO

56

• marinacopy

41

Топ авторов темы

Опубликовано

Ещё и как берет. Выпила полтабы карбамазепина, сижу дзен ловлю.В голове словно одна верёвочка вместо мозгов. Кошка вопит, а меня даже не бесит.

Опубликовано

Хіба від нього можна дзен зловити? Я скільки не пив ніколи не відчував явного ефекту

Опубликовано

Ну так, може ви його пили від невралгії, а з кукухою у вас все нормально, навідміну від мене)

Опубликовано

Точно не від невралгії… Як нормотімік. Але пив три рази на день по 100 - ніачом. Впевнений терапевтичний ефект від нього був, але він не давав жодної відчутної реакції.

Опубликовано

Так робоча доза з 400. А мені як нормотимік і не треба, мені тільки спалахи агресії і гіперактивності прибирати, поки що 200. Поки що розсоабляє і вспокоює, надалі може звикну і не буду так реагувати. Раніше теж пила то так не було, але пила то під антидепресанти а зараз в моно

Опубликовано

Якраз нормотіміки і пригладжують агресію, імпульсивність ітд. Але як на мене вальпроати більш дієві.

Опубликовано

Ні ні, на вальпрі в стаціонарі я випала в плаксивість і сутками дрихла. Лікарка колишня то побачила і замінила на 4 день на ламотриджин. Але він мене занадто енергізує, тому карбамазепін мій ідеал наразі. Плюс завдяки карбамазепіну я можу більше не пити прегабалін від нейропатичного болю.

Опубликовано
триметазидин имеет хоть какую-то доказательную базу

Adept, да хватит смешить людей ... "базу"... прочти хоть вики для начала

бери Милдронат.
туда же этот фуфломицин

Опубликовано

Ой йой, то шо это типа фуфлик не значит что люди не имеют право попробовать и тд и тп. Если нравится кому то триметазидин и тд пусть юзают. Их право. Кому то он, амиксины от прастуды помогают и ацикловиры от герпеса, с использованием которого герпес проходит не за неделю, а за 7 дней))) но я ж чёт не ору во всю ааа гумно не работает. На ком то может и работает. Фиг знает.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...